Reklama

Reklama

Suckablood

Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 2012, 7 min

Režie:

Ben Tillett

Scénář:

Ben Tillett

Kamera:

Jonny Franklin

Hrají:

Ben Tillett
(další profese)

Obsahy(1)

Gotická hororová pohádka na "dobrou noc" od Bena Tilletta a Jakea Cuddihya vypráví příběh Tilly, na kterou kvůli cucání palce přivolala její macecha kletbu. (pan Hnědý)

Recenze (53)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

"Úžasně fascinující".Dobrá kamera, pěkný masky a to je všechno.Otravný komentář ničí veškerou atmosféru, místo toho aby se člověk bál, ironicky a otráveně sem se šklebil.Technicky nadějné, ovšem zabité mizernou režií a trapným zpracováním s ještě trapnější pointou.Další zbytečnej krátkometráž.35%.Suck your dick, bitch. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nádherný, gotický kraťas ve verších, který samovolně vybízí k natočení dvojky. Jmenovala by se Suckadick a osmileté holčičky by v ní necucaly jen palce. Už jsem si dovolil zkomponovat i vyvolávací kletbu: "Suckadick, Suckadick, come at night to watch my trick! In creepy darkness show your blaze, so come at night, cum on my face". ()

Reklama

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Ďalší krátky film z dielne britského filmového štúdia BLOODY CUTS. Podobne ako snímok Deathly Presents, je aj tento veľmi kvalitne spracovaný. Týka sa to strihu, obrazu, zvuku a celkového vizuálu. Síce sa nejedná o prvotriedny horor, tá “desivá” atmosféra tam je. Príbeh a celý koncept tohoto filmu je nápaditý a originálny - dievčatko Tilly si často cucá prst a preto na ňu jej macocha privolá kliatbu. A tým pádom je aj poetická časť filmu (dabing) zaujímavo urobená. Ale žeby ma to nejako nadchlo, asi nie. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Sympatická (krvavá) veršovaná pro celou rodinu aneb palec kamkoliv, jen ne do pusy....děti. Dobrou noc a krásné sny. To Gilmour93 resp. verbal: ONI (nikdy) neklepou. Pokud tedy mluvíme o stejném klepání. V případě, že „ťukali“ i u "rakouských sklepmistrů", potom souhlas. ANO, právě (verbale) vyráží dveře. Však už taky bylo načase :-) RESPECT! ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Tenhle originální "Fairytale Horror Short" pustím svým dětem, jestli si někdy budou chtít cucat palec. A až si někdy po vzoru nezbedné holčičky olíznu prostředníček s prsteníčkem (před nejmenovanou činností), vzpomenu si na "Krvouše - Suckablooda" a dám si pozor, čím budu vyhrožovat svým dětem v pytlíku. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Postavu škaredej macochy si zahral muž - herec Samuel Metcalf. (LuiCJ)

Reklama

Reklama