Reklama

Reklama

Proutníci

  • Česko Swingers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Komedie o svobodných, nezaměstnaných hercích žijících v zapadlé části Hollywoodu během 90. let, kdy se na scénu vrací swing. Mike touží po lásce, a tak se jeho kamarád rozhodne udělat všechno proto, aby ho vtáhnul zpátky do víru života. Komedie o pěti dvacátnících, kteří se snaží popasovat se záhadami života a ženami, se odehrává v zapadlých uličkách Hollywoodu a tamních skrytých klubech během devadesátých let minulého století. Je to příběh vyprávěný jazykem "koktejlového národa", dospívajících dvacátníků a vyznavačů retro swingu - tanečního hnutí, které vzalo Hollywood útokem a začíná strhávat celý národ. Mike je na dně, protože před půl rokem nechal svou přítelkyni v New Yorku a s vidinou lepšího hereckého uplatnění se přestěhoval do Hollywoodu, kde však našel jen samotu a smutek. Od té doby se Mike zmítá mezi zoufalou nadějí na návrat staré lásky a ještě zoufalejší snahou začít nanovo. Ale toho už má Mikeův kámoš Trent i ostatní proutníci z jeho party až po krk. Je na čase vtáhnout Mikea zpátky do víru života! (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (54)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to skrátka taká rozprava medzi priateľmi. Niektorí chcú preraziť v showbiznise, iní hľadajú každý večer nový úlovok. Zo začiatku to na mňa pôsobilo dosť kostrbato. Ako keby sa jednalo o nevyvážený snímok s pomerne nesympatickými postavami, ktoré chrlia múdrosti, pričom sami nevedia kam so sebou. Lenže po výlete v Las Vegas sa film začne pomaličky rozvíjať. Začne byť hravý a aj úsmevný. A keď už nič iné, má v sebe určitú prímes zážitkov, ktoré dýchajú uveriteľnosťou. V tomto smere sa nám potom rozvíja príbeh o rozchode a o tom ako byť nad vecou. V zásade taký malý klenot, na ktorý sa treba naladiť a odmení sa určitou sebareflexiou. Myslím si, že určité paralely s mojimi trampotami s nežným pohlavím sú tam celkom očividné. A určite nebudem sám. Poteší mladá Heather Graham. A jazzový soundtrack. ()

noby 

všechny recenze uživatele

Trochu komediální, trochu tragický, značně syrový a jen minimálně přislazený pohled na přísné rituály námluv, ve kterých chybovat prostě nesmíte. Na protřelé svůdníky, kteří jimi bezchybně proplouvají den co den, i na zoufalce, vyvedené z míry láskou, pro které jako by byly z jiné planety. Ale i na to, že i svůdníkům se občas nedaří a zoufalci si někdy najdou vlastní cestičku. ||| Příjemné, oddechové, nečekaně rychlé. A s časem se výsledný dojem víc a víc přibližuje ke čtyřem hvězdám :) ()

Reklama

Yoss 

všechny recenze uživatele

Jona Favreaua som si poprvýkrát všimol v Sopranovcoch, pripadal mi podarený i svojsky vtipný, potom dlhšie nič. Teraz som naďabil na Swingers, ale nejak ma nechytil. Od začiatku som čakal, kedy to príde, kedy sa to rozbehne, ale príbeh o utrápenom chlapíkovi, ktorý nevie zabudnúť na svoju ex bol nezáživný a dopozeral som to len preto, že keď niečo začnem, tak to aj dokončím. :-) ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Hrozně tápu mezi 3 a 4 hvězdičkami. Na film jsem koukal po částech (časové vytížení) a některý scény tak čišely trapností, že jsem měl zavřený oči. Spíš ale proto, že jsem se v tom kolikrát viděl a mozek připomene okamžiky, kdy jsme si s Mikem byli až příliš podobní. Nicméně ty scény mělý být trapný, zahanbující, charaktery otravný a zároveň uvěřitelný a svým způsobem sympatický - věřím, že to všechno byl záměr. Výsledkem je pro mě pak lehce utahaná komedie, která se nesnaží trhat bránici každých 5 minut absurdními hláškami a událostmi, ale v závěru pak pobaví nenucenou absurditou života, o jejíž pravdivost se herci postarali na jedničku. Tak a teď tomu ty 4 hvězdičky dát musím. ()

Mr. Monk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hodnocení tohoto filmečku zde na čsfd považuji za jedno z největších omylů všech dob. 75%??! To jako fakt??Naprostá katastrofa, žádný děj, nuda, nuda, šeď. Včera jsem viděl Čistou duši a dnes tohle. Wow, rozdíl 14% přitom je to ve skutečnosti tak 100%. No ještě, že to neviděl Verbal i když rád bych viděl jeho koment ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • V dialogu o videohře si hrdinové stěžují na absenci krvácení hráčů a hokejových bitek, ovšem hra, kterou hrají, "NHLPA Hockey 93", obsahuje krvácení i bitky. Obojí bylo odstraněno v další verzi "NHL 94", o které vedou dialog, přestože hrají verzi předcházející. (Castrator)
  • Skóre videohry se nelogicky zvyšuje a snižuje. (Castrator)

Reklama

Reklama