foto

Vince Vaughn

  • nar. 28.3.1970 (46 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vince je jeden z těch herců, které začala většina vnímat až v roku 2005, a přitom hrají už docela solidní dobu. V soukromém životě je Vince dost bouřlivák. Ve škole mu to šlo, ale "zlobil". Rád se promenádoval s pouličními gangstery atd. atd.

Napřed se zkoušel prosadit jako asi 99% herců v divadle a v různých muzikálech. Po různých menších rolích v reklamě a seriálech se objevil už i na filmovém plátně. Například i v takovém velkofilmu jako je ZTRACENÝ SVĚT: JURSKÝ PARK. Ale jestli si ho z toho filmu pamatujete jste dobří. Potom přišla role, ve které už byl dosti patrný a to nevalně přijatá předělávka legendárního PSYCHA, kde ztvárnil Normana Batese, majitele jednoho (ano toho) motelu.

Poslední dobou se nápadně vyskytuje v komediích a ještě nápadněji v komediích s Benem Stillerem. Mihnul se v ZOOLANDEROVI, pak měl tu čest zahrát si hlavního záporáka ve STARSKY & HUTCH a konečně následovala titulní role ve výborné komedii VYBÍJENÁ: BĚŽ DO TOHO NA PLNÝ KOULE. Přejme mu do budoucnosti vše dobré, protože tenhle chlap má charisma opravdu na rozdávání.

Erich "Superpero" Züda

Herecká filmografie

2017 Brawl In Cell Block 99
2016 Hacksaw Ridge
Term Life
2015 Nepovedenej kšeft
Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Kostel v troskách (S02E06)
Jiné životy (S02E05)
Všechno k zemi (S02E04)
další epizody
2013 Muž na míru
Pozdravy ze spermabanky
Stážisti
Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2012 Lay the Favorite
Sousedská hlídka
2011 Dilema
2009 Trable v ráji
2008 Čtvery vánoce
2007 Santa má bráchu
Útěk do divočiny
2006 Rozchod!
2005 Buď v klidu
Cucák
Mr. & Mrs. Smith
Nesvatbovi
2004 Paparazzi
Starsky & Hutch
Vybíjená
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Blackball
Líbí se mi co děláš
Mládí v trapu
Sláva jen pro mrtvé
2002 Dust: An Extraordinary Correspondence
2001 Going to California (TV seriál)
Malý svědek
Ranaři
Zoolander
2000 Cela
Na jih od nebe, na západ od pekla
Sex and the Matrix (TV film)
Super kšeft
1998 Herkules (TV seriál)
Není úniku
Poprava
Psycho
Sex ve městě (TV seriál)
Vášeň a zrada
1997 Kobylky
Ztracený svět: Jurský park
1996 Just Your Luck
Proutníci
1995 77 Sunset Strip (TV film)
1994 At Risk
1993 Bourák
1991 For the Boys
Lies of the Heart (TV film)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2006 Wild West Comedy Show: 30 Days & 30 Nights - Hollywood to the Heartland
2005 Be Cool, Very Cool
2004 Starsky & Hutch: A Last Look
2001 Beyond Jurassic Park
Filmography (TV seriál)
2000 Style as Substance: Reflections on Tarsem
1999 'Psycho' Path
1997 Making of 'Lost World', The
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2015 Zlatý Glóbus 2015 (TV pořad)
2009 Jay Leno Show, The (TV pořad)
2006 2006 MTV Movie Awards (TV pořad)
2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Reel Comedy: Old School (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2013 Stážisti

Producentská filmografie

2016 Term Life
2013 Stážisti

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(401)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace