Reklama

Reklama

Stitches

Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2011, 5 min

Režie:

Ben Kent

Scénář:

Joel Morgan

Kamera:

Jonny Franklin

Hrají:

Beth Hanks
(další profese)

Obsahy(1)

Mladá opatrovateľka detí sa udomácni v byte viac ako by bolo treba. Zrejme by bolo lepšie sa určitých vecí nedotýkať. Hračka totiž nie je ako hračka. (*CARNIFEX*)

Recenze (10)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tématikou je snímek podobný vydařenějšímu Red Balloon. Opět tu máme jednu mladou chůvu, která je v noci sama doma a hlídá potomka. Ale... je skutečně sama doma? Závěrečná scéna s klaunem ale opravdu stojí za to. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Podařenej kraťas. Potěší " účast " Freddyho Kruegera a Gremlina. Navíc klaun na konci je celkem vydařenej. A jelikož mám pro klauny slabost dávám 3 hvězdy. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Druhý film Bloody Cuts a ač atmosféra narozdíl od Lock Up šla jemně nahoru, pořád to prostě není ono..a vrcholná hrůzná scéna mne spíš rozesmála. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jj dělat opatrovatelku malým harantům, nemusí být vždy jen „prdel a nuda“. Zvláště když se v domě podivný klaun, který by tam neměl co dělat…Tady měli tvůrci štěstí, že mě hlavní hrdinka zaujala hned od prvního záběru, protože jinak jde o již několikrát provařené téma, kdy pointu příběhu znají snad už všichni nazpaměť. Atmosféra místy dobrá, závěr taky ušel – stejně jako klaun, takže čistý průměr. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hmm. Čakáte kedy to ( alebo kto ) vybafne, až je nakoniec 10 sekúnd pred koncom. A rozhodne ,,to,, nepatrilo do majiteľovej zbierky. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Inspirace z o rok staršího Red Balloon je víc než zjevná. Stitches taky pracuje kvalitně s motivy i atmosférou, ale zpracováním a délkou je o třídu níž. Klaun v závěru se teda moc nevyvedl. 55% ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Začínám mít tyhle krátkometrážní horory v oblibě. Během chvíle se bojíte, leknete, příběhy nenudí a spád je logicky velice rychlý. Stitches je o slečně na hlídání. SPOILER Když telefonuje, v televizi běží zpráva, že utekl pacient...samozřejmě žádný lidumil, ale blázen. Jelikož v domě byla dětská oslava, všude jsou hračky a balónky. Slečna jde do ložnice a v rohu sedí klaun v životní velikosti. Když si ho chce prohlédnout zjistí, že je živý.... ()

Reklama

Reklama