Reklama

Reklama

Found

Trailer 1

Obsahy(1)

Marty, fanúšik hororových filmov a komiksov, je v škole obeťou šikany. Prednedávnom však prišiel k hrozivému nálezu - odrezanej hlave nachádzajúcej sa v bratovom šatníku. Objav mu pomohol prísť na skutočnosť, že jeho brat je brutálny sériový vrah. Všetko zlo sa na neho začína rútiť z každej strany, ale on si musí zachovať chladnú hlavu, čo v dnešnom svete plného násilia ľahké nie je... (ash99)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (71)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Teda ... fakt hustej snímek ... Na jedné straně je to vyloženě nízkorozpočtový, o pár hercích, takový celý divný scénářem, že člověk nechápe, co chce tvůrce vlastně říct ... Na druhý straně je to tísnivý, tíživý, znepokojující, nepříjemný, nepříjemně kamerově detailní a ve výsledku extrémně znechucující až traumatizující. Závěr filmu jsem jasně pochopil, o co tu vlastně šlo a bylo to ažsmutný. Dost psycho, dost real ... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Můj brácha má prima bráchu s patologickými sklony. Například sbírání černých bowlingových koulí a nekrofilní orál bez možnosti nálezu spermatu v žaludku oběti.. Je to ultralevné, ale není to headless. Je to zvrácené, ale použitím praktik metafilmu de facto sebeočisťující. Má to i příběh, ale lepší nad ním hlouběji nepřemýšlet. Dvě věci jsou neoddiskutovatelné. Úvodní komiksová montáž titulků je i včetně hudby famózní. Schirmer má doma pod polštářem uříznutou hlavu vlastní mámy a všichni mu tvrdí, jak uměle vypadá.. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

O horor se sice nejednalo, nýbrž spíše o velmi slušné psychologické drama. Vezmu-li v potaz, že se jednalo téměř o režisérovu premiéru, přičemž neměl k dispozici ani moc zlaťáků, tak je jistě třeba složit frajerovi frajerskou poklonu. Navíc snímek srší originalitou a nápady. S něčím podobným jsem se zatím opravdu ještě nesetkal. Příběh o vraždícím psycho starším bráškovi vyprávěný z očí jeho mladšího bratra přizdisráčského charakteru je nápad vskutku zajímavý. Nějaké závratné napětí člověk při sledování pociťovat zřejmě nebude, v rámci nechutnosti toho také není příliš k vidění, zajít se vyčůrat si určitě také troufnete, ale určitá zajímavost, která dovede udržet oči na obrazovce tam nějaká rozhodně je. Navíc musím pochválit i velmi zdařilý závěr. Doufám, že se s panem režisérem nevidíme naposledy. S nějakým bezva horůrkem by jistě v budoucnu přijít zvládl. Tohle bylo velmi slušné. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Velice tísnivý, nepříjemný a výborně natočený nízkoropočťák, který pojednává o lásce, rodině a sdílení. Kecám, pojednává o maniakovi a jeho mladším bratrovi, který v něm vidí vzor. Film má celkem hlubokou myšlenku, dobře napsaný scénář a vše je zde vlastně bez jediné chybičky.Tohle je má nová srdcovka a to mi tam ani nechybělo gore, ikdyž je faktem, že nějaké zde je.Tohle nepadne každému, ale kdo nemusí mít pouze střeva po bytě a vystačí si s napínavým a chytrým snímkem, bude spokojen stejně jako já. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude hloupý, amatérský a zbytečně dlouhý. Bylo to hloupý, amatérský a zbytečně dlouhý. Prostě špaténka. Kvituju zapálení tvůrců, protože natočit tohle za pár šušňů, to už chce řádný nadšení pro danou věc, navíc borci si vypomáhají všema těma béčkovýma a céčkovýma hororama, tu na plakátu, támhle na videokazetě (ano, na vi-de-o-ka-ze-tě, pro mladší generaci- taková ta černá krabička, designově určitě hezčí než dévédéčko... předchůdce blu-ray... :-). Ale prostě ten film je nuda, na psychologickou stránku je to moc nedomrdlý, měli přepnout výhybku víc do hororu, jako slasher by to i mohlo šlapat. Ale ať nejsem za kazišuka, ten starší brácha toho malýho maníka byl dobrej psychouš a ten jeho krutě zlej pohled jsem mu i docela žral. A poslední záběr, buhahaha, jo, o tomhle mluvím... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Film byl zakázán v Austrálii pro dlouhé a detailní zobrazení sexuálního násilí. Později byl film vydán na DVD o dvě minuty zkrácený. (Tereszka33)
  • Filmový rozpočet byl pouhých 8.000 dolarů. (Tereszka33)

Reklama

Reklama