Reklama

Reklama

Nalevo od výtahu

  • Francie À gauche en sortant de l'ascenseur (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ve francouzské situační komedii režiséra Edouarda Molinara Nalevo od výtahu hraje Pierre Richard výtvarníka - tichého, klidného, plachého a spořádaného muže, kterého má konečně, po celých měsících tajného zbožňování, navštívit v bytě vdaná Florence. Decentní setkání se však v důsledku náhod a nedorozumění, vznikajících kvůli chorobně žárlivému sousedovi a jeho mladičké manželce, mění ve sled zdánlivě absurdních situací. Všechno začne, jako v mnoha dobrých komediích zabouchnutými dveřmi. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Falko 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard v skvelej komedii, kde vdaka mnohym nedorozumeniam, manzelskej ziarlivosti, vymeny zapalovaca s pistolami, preliezanim cez balkon k susedovi kvoli zabuchnutym dveram dojde k takym humornym situaciam, ze som sa s uzivatelkou Madison zhodol, ze tento film si od nas nezasluzi menej ako 5 hviezdiciek. Mozno v tretej tretine trosku dochadzal reziserovi dych, kde som uvazoval zostat pri styroch, ale zaver bol ukonceny tak, ze predsa len sme dali aj tu piatu *. A to aj napriek tomu, ze sa takmer cely film odohraval v dvoch bytoch alebo pri vytahu, kde sa casto zabuchavali dvere. Jednoducho excelentne :-) ________ Pierre Richard - (Yann Ducoudray) +++ Richard Bohringer - (Boris) +++ Emmanuelle Béart - (Eva) +++ Fanny Cottençon - (Florence Arnaud) +++ Pierre Vernier - (André Arnaud) +++ Jean-Michel Dupuis - (Jean-Yves) +++ Martine Maximin - (Marilda) +++ Hudba: Murray Head +++ ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard se mi líbil spíše dříve, kde hrál roztržitého muže v hodně roztržitých filmech. Příkladem je třeba snímek "Roztržitý". Tohle taky nebylo vůbec špatné, ale první polovina filmu byla dost nudná a celkový dojem hodně srazila. V druhé polovině se kvalita a zábava markantně zvedla, a to už bylo o dost lepší. 65%(Herečky vybraly výborně - jedna hezčí než druhá). ()

Reklama

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že k dobrému filmu není potřeba ani tak bohatá výprava, ale především kvalitní scénář. Na prostoru dvou bytů a chodby domu se odehrává příběh několika sousedů a známých založený na řadě nedorozumění vedoucích k žárlivosti. Jak jsem již zmiňoval u filmu Roztržitý, i zde platí, že méně je více. A Emmanuelle Béart je naprosto rozkošná a k nakousnutí... Nevíte náhodou někdo autora a název úvodní písně? Kdyby jo, napište mi, prosím... ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích: Pierre Richard, Richard Bohringer, Emmanuelle Béart, Fanny Cottençon, Jean-Michel Dupuis, Michel Creton ....a dveře. Tohle je opravdu krásnej film. Záměrně říkám film protože přes šílený eskapády jsem se usmíval. A bylo mi krásně. Je to jiný druh komedie. Pierre je vždycky Pierre a budu ho milovat v každým filmu. 100% zážitek ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard a jeho bláznivé komedie mne provázely dobou mého dospívání. Tahle mne ale minula a viděl jsem ji zásluhou ČT až dnes. A jsem ČT vděčný, že vysílá i tuto klasiku. Pobavil jsem se jak už dávno ne. Skvělý film, poplete Pierre a krásná Emmanuelle mi zpříjemnili večer po nádherném dovolenkovém dni. A já nemohu jinak než dát 5* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • V titulkoch na konci filmu sú ako posledná hlavná úloha uvedené dvere. (Autogram)
  • Automobil, který patří příteli Yanna (Jean-Michel Dupuis), je Mercedes-Benz 450 SL, vyráběný během let 1971 - 1980. (epicride)
  • Vedle dveří od bytu je uvedeno 6A, ale ve chvíli, kdy přichází policisté, je možné všimnout si označení 9A. (Rosalinda)

Reklama

Reklama