Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

noby odpad!

všechny recenze uživatele

První polovina je na tenhle typ filmu nemožně natahovaná, ale jako drama docela funguje, ostatně k nekonečnému padání hlouběji a hlouběji do zoufalství se to hodí. Pak se ovšem BUM někdo nesmyslně rozhodne příběh posunout tam, kam je třeba, a jakákoli účast je pryč. Film se pak už naštěstí nesnaží být dramatem a přechází v thriller, který je překvapivě vcelku slušný. Bohužel trvá asi dvě minuty, pak se pět klipovitě opakuje a následně BUM RATATA uvolní pozice stupidní střílečce, která nejen že není o ničem jiném než střílení do všeho, co se pohne, ale ještě se to snaží obhajovat. Když ještě Uwe na konec narouboval stylový exit, aby hrdina vypadal cool, bylo mi z tohohle díla slušně nevolno. Snad bych byl dal i jednu hvězdu za začátek, ale pak jsem otevřel čsfd, přečetl pár komentářů, lehce se usmívajících nad hrdinovým lidovým, „spravedlivým“ tažením, udělalo se mi nevolno téměř fyzicky a proti svým zvyklostem a zcela nelogicky a zbytečně hážu proti stěně hvězdiček svůj odpad. A jdu hledat naivní romcom. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

3,99 hvězdy. Ty přípravy na akt : "všechny vás vystřílím, vy zmrdi" mi přišel už poněkud zdlouhavý, ale závěr (pominu-li tu okatou, ale zato sympatickou, nepravděpodobnost) se opět rozběhl. Co mě bavilo ještě víc byla první polovina, ta ponurá bezmoc, když vám život dá jasně najevo, že bez peněz nesmíte počítat s jeho snadným průběhem. A o co víc přicházíte na účtech, o to víc vám sebere i v jiných rovinách existence. Sere-li se něco tak, že už z toho šílíte, ještě pořád se to může zesrat i víc, to zná z praxe asi každý z nás. Ovšem tady je to dohnáno do extrému a já ty "samá dna" ve filmu prostě můžu, takže za to velké plus. Když přijdete o všechno kromě vlastní fyzické existence, nabízí se buď cesta pokusu o nových začátek, nebo cesta odplaty, pokud víte, na koho ukázat prstem. A ta cesta odplaty se mi tu líbila. Ve filmu mě přeci jen trochu víc baví, když chlápek pořeší své tlaky tříštivým granátem, než čučet, jak spolu s dalším uvědomělým Člověkem v tísni staví školu v Angole. ()

Reklama

m@rz 

všechny recenze uživatele

Když jsem to sledoval, tak jsem si říkal, že režisér se snad musel učit u Uwe Bolla, až po shlédnutí jsem zjistil, že je to opravdu od Uweho. Už druhý film v řadě, který od něj vidím (po Rampage), na který se dalo dívat až do konce. Dokonce měl i emoce (bohužel situace ve filmu může potkat opravdu kohokoliv). ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Aneb poučení pro ty, kteří chtějí být živi virtuálním obchodem s deriváty! Her Direktor Uwe má na svém kontě samé trháky - není se tedy čemu divit, že přiskotačili kanadští producenti s prosíkem, jestli na plátno hodí story o těch, co se milovali a milovali. Chudák Jim dělá řidiče u nějaké security agency, obědy navštěvuje jen díky stravenkám od zaměstnavatele (45% z cen stravenky sám přispívá) a po večerech místo zásunu či chlemtání gambáče chodí s pěknou ženou k lékaři na bezvadné kortikoidy. Zdá se vám to na piču? Nenene, brookeři při krizi s hypotéčními úvěry získají majlant, věřitelé ve fondech přijdou na mizinu a DOKONCE i jednomu poradci se vede hůře (prý manželku letos nemohl vzít na Barbados!). Inu Jim je nasrán, protože dům jde do aukce a žena si zaplavala ve vlastním moku. Ještě, že Jim má výslužku s vojny - pěknou kulovnici pamatující arcivévodu a trádá - hurá na stocks kings obývající doupata na Wall Street! 85% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Co si budem, Boll je patlal, ale občas dokáže natočit koukatelnej film. A tímhle kouskem popravdě vyráží dech. Levně (nikoli však lacině!) natočený, ale hodně nepříjemný a vpravdě i smutně mrazivý film, který v první polovině popisuje opravdovou noční můru každého člověka a v polovině druhé rozjíždí pořádné inferno, které narušuje jen krajně nerealistický závěr. A Purcell svým výkonem překvapil hodně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama