Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Jasona dožene jeho minulost, rozhodne se Lucas k uzavření dohody, aby zachránil chlapcův život a možná i svůj vlastní. Zatímco je Carrie pryč, Gordonovi a Devě se život vymyká z rukou. Proctor uštědří Rebecce tvrdou lekci v loajálnosti. (HBO Europe)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„I‘m still in one piece.“ Jedna epická bitka profesionála s britským prízvukom s tromi amatérmi strihaná zúrivými psami v úvode predznamenávajúca inú epickú bitku. Alex Longshadow stráca tvár a podáva si ruku s človekom, ktorým pohŕda. Rozhovor na lavičke je kultový, rovnako ako kŕmenie holubov chlebom namočeným v chľaste či súboj týchto drsných pánov. V závere sa to ešte zamotáva, aby sa príbeh viac rozvinul, pričom finálne odhalenie je nesmierne tragikomické a podkopáva inteligenciu hrdinov, ale už atmosféru veľmi nekazí. Epilóg je poeticko-brutálny, už len pripomína videné. Opäť výborná epizóda uspokojujúca fanúšikov akcie a dramatických scén- „So is it just me or does it seem like every scumbag with an automatic weapon comes to Banshee to shoot you?“ – „I see you got your ass kicked while I was gone.“ „It started to be athing.“ „Every man needs a hobby.“ ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

viete čo na seriáloch fakt "zbožňujem"? Keď sa objaví nejaký cool týpek ktorý si to vymláti na pána a vám je jasné, že asi sa viac ako jeden diel nezdrží ale rátate s fajn súbojom medzi ním a hrdinom. No a ten súboj má asi 1 minútu. Ale na druhú stranu chválim spôsob zabitia. mladý james Hood sa chystá na odchod ale predtým skúsi zase vsunúť do Rebecy a tentokrát sa mu to stane osudným. No a v závere zisťujeme, že náš Rabiťák ohľadom diamantov kvalitne vyjebal jak s Hoodom tak s Carrie. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Myself, I stopped drinking some years ago. I didn't make a very good drunk. Some might say I made an excellent one. Either way, I now feed booze to the birds. For some reason it soothes me." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda patřila k těm snesitelnějším, jen se divím, že se tvůrci místo Angličana nerozhodli pro Angličanku, mohlo by dojít k zajímavé interakci mezi ní a šerifem, místo rvačky na silnici mohl proběhnout souboj o to, kdo se udělá dřív. Quentin mě každopádně pobavil: "Znova už se ptát nebudu. Tak kde jsou ty prachy?" ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama