foto

Demetrius Grosse

  • nar. 26.2.1981 (36 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2015 Straight Outta Compton
2013 To je Martin Bonner
Zachraňte pana Bankse
2012 Misguided Adventures of Dating in Hollywood, The
2011 Cesta do Hollywoodu
Inheritance, The
2010 Kartelová válka
2007 Studio

TV seriály

2016 Game of Silence (TV seriál)
Westworld (TV seriál)
The Stray (S01E03)
2015 Shameless (TV seriál)
Uncle Carl (S05E08)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
další epizody (9)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Jezdec z Apokalypsy (S01E07)
další epizody (7)
Banshee Origins (TV seriál)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
Mstitel Cape (TV seriál)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Zatmění 2/2 (S03E11)
Zatmění 1/2 (S03E10)
Motýlí efekt (S03E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Prst v hnízdě (S04E03)
2007 Dirt (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Return to Sender (S01E06)
Love American Style (S01E05)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2007 Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace