Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Jasona dožene jeho minulost, rozhodne se Lucas k uzavření dohody, aby zachránil chlapcův život a možná i svůj vlastní. Zatímco je Carrie pryč, Gordonovi a Devě se život vymyká z rukou. Proctor uštědří Rebecce tvrdou lekci v loajálnosti. (HBO Europe)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda patřila k těm snesitelnějším, jen se divím, že se tvůrci místo Angličana nerozhodli pro Angličanku, mohlo by dojít k zajímavé interakci mezi ní a šerifem, místo rvačky na silnici mohl proběhnout souboj o to, kdo se udělá dřív. Quentin mě každopádně pobavil: "Znova už se ptát nebudu. Tak kde jsou ty prachy?" ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„I‘m still in one piece.“ Jedna epická bitka profesionála s britským prízvukom s tromi amatérmi strihaná zúrivými psami v úvode predznamenávajúca inú epickú bitku. Alex Longshadow stráca tvár a podáva si ruku s človekom, ktorým pohŕda. Rozhovor na lavičke je kultový, rovnako ako kŕmenie holubov chlebom namočeným v chľaste či súboj týchto drsných pánov. V závere sa to ešte zamotáva, aby sa príbeh viac rozvinul, pričom finálne odhalenie je nesmierne tragikomické a podkopáva inteligenciu hrdinov, ale už atmosféru veľmi nekazí. Epilóg je poeticko-brutálny, už len pripomína videné. Opäť výborná epizóda uspokojujúca fanúšikov akcie a dramatických scén- „So is it just me or does it seem like every scumbag with an automatic weapon comes to Banshee to shoot you?“ – „I see you got your ass kicked while I was gone.“ „It started to be athing.“ „Every man needs a hobby.“ ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Myself, I stopped drinking some years ago. I didn't make a very good drunk. Some might say I made an excellent one. Either way, I now feed booze to the birds. For some reason it soothes me." ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

viete čo na seriáloch fakt "zbožňujem"? Keď sa objaví nejaký cool týpek ktorý si to vymláti na pána a vám je jasné, že asi sa viac ako jeden diel nezdrží ale rátate s fajn súbojom medzi ním a hrdinom. No a ten súboj má asi 1 minútu. Ale na druhú stranu chválim spôsob zabitia. mladý james Hood sa chystá na odchod ale predtým skúsi zase vsunúť do Rebecy a tentokrát sa mu to stane osudným. No a v závere zisťujeme, že náš Rabiťák ohľadom diamantov kvalitne vyjebal jak s Hoodom tak s Carrie. ()

Reklama

Reklama