Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wallace Avery je znechucen životem. Klasická krize středního věku - rozvedený, odloučený od mladičkého syna a nespokojený v lásce, se rozhodne udělat za svou minulostí tlustou čáru. Jako Arthur Newman se vydává na cestu do Terre Haute v Indianě, kde se chce stát profesionálním hráčem golfu v malém venkovském klubu. Z plánované cesty ho však vykolejí Michaela "Mike" Fitzgeralová. Ta brzy odhalí Arthurovo tajemství, stejně jako Arthur odhalí to její – Mike je kleptomanka na útěku před sebou samou. Láska kvete za každé situace a na cestě do Indiany pár nečekaně zjistí, že cizí životy mohou posloužit pro lepší pochopení těch vlastních. Rozvinou se bolestivá tajemství, vše začíná dávat smysl. Ale je opravdu možné začít znovu úplně od nuly? (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (72)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

netradiční "road movie",která nabízí něco úplně jiného než sliboval trailer a ve své podstatě se jedná o dost depresivní film.Bohužel vedle skvělého Firtha,ještě lepší (a děsně sexy) Emily Blunt a sdělení,že člověk může utíkat jak chce,ale sám před sebou stejně nikdy neuteče,nenabízí prakticky nic.Na jedno shlédnutí OK,ale potřebu vidět Arthura Newmana znovu nemám...60% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Utiecť ďaleko od problémov a začať nový život nie je tak jednoduché ako by sa na prvý pohľad zdalo, ale ak vám pri tom pomáha Emily Blunt tak nie je o čom. Na takú cestu by som išiel hneď a bez váhania. Škoda ale viacerých vecí vo filme, to že tempo filmu bolo pomalé by som odpustil pretože na Emilku sa dá pozerať nonstop ale to že nedokázali isť viac do hĺbky charakterov postáv, aby sme s nimi cítili smútok, bolesť i občasnú radosť mi vadilo najviac :/, pomalá hudba tomu dodáva navyše melancholický charakter takže zaradiť to do žánru komédia môže len masochista alebo dilino ... ()

Reklama

Jermann 

všechny recenze uživatele

Sám se divím tomu, jaké snímky se mnou poslední dobou nejvíce hýbou .. ale bránit se nebudu. Arthur Newman je kousek pro zadumané přemýšlivce. Nejde moc o to, kam směřuje film , ale kam zamíří divákovy myšlenky při konfrontaci s klasickými tužbami po jiném životě a několika univerzálními skutečnostmi o nevratné a nesmazatelné minulosti .. blá blá blá. A svým způsobem to JE tak trochu komedie :) ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Arthur Newman je ponuré, občas úsměvné drama, které vás zanutí se alespoň trochu zamyslet. Ze začátku pomalý rozjezd, ale s příchodem Emily Blunt se mi film líbil víc a víc, její postava byla na filmu pro mě to nejlepší. S postavou Colina Firtha jsem se zžil až později, Emily byla přeci jen výraznější. A snad poprvé jsem ji slyšel mluvit s americkým přízvukem, po chvíli mi to i přišlo normální, ale stejně je lepší její původní. Za celkové vyznění filmu a výkony dávám 4 hvězdy. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

My name is Forrest Gump ... teda Arthur Newman. Arthur J. Newman. --- Poměrně nezáživnej příběh o tom, že utíkat prostě nemá smysl, páč minulost je klonem Emila Zátopka a dřív nebo později vás stejně dožene. Přes precizní herecký výkony (oba se ve svých rolích vážně našli), zručnou kameru a pár nadějných náznaků (oživovací scéna), který se ale nepovedlo uspokojivě rozvést, jde pro mě o jaksi prázdnej snímek. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v roce 2011 v Severní Karolíně včetně Raleighu, Durhamu, Wilmingtonu a Farmontu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama