Reklama

Reklama

Dobrej policajt

(seriál)
Trailer

Epizody(4)

John Paul Rocksavage je pochůzkářem v centru Liverpoolu. Když někdo zavolá policii, Rocksavage vyráží do akce a setkává se tváří v tvář se všemi extrémními podobami života. Ale když během služby brutálně a zákeřně zavraždí jeho partnera Andyho, Rocksavage zjišťuje, že má náhlou potřebu překročit všechny hranice a zasáhnout proti zločincům takovým způsobem, jaký si předtím nedokázal představit. Ze strážce zákona se stává někdo, kdo ho porušuje. Už není cesty zpět. Případy jsou najednou vyloženě osobní záležitostí. Rocksavage prosazuje vlastní představy o spravedlnosti a přitom se musí vyrovnat se svými vnitřními démony. Nezabíjí náhodně, ale systematicky... Dobrej policajt je stylové kriminální drama s nečekaným koncem. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Minisérie BBC jsou rok od roku lepší. První série byla vynikající, těším se na druhou řadu. Good Cop je hodně depresivně a psychologický natočená detektivka. Sherlock je docela moderně a vtipně natočený, Luther už je docela drsná detektivka, ale má své vtipné chvilky, Good Cop je opravdu ryzí thriller, kde pro srandičky není místo. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dobrák od kosti, toho času liverpoolský pochůzkář, na cestě do zatracení... Naplnění rčení, že cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly. Psychologické, reálné, nekompromisní. A (bohužel/bohudík) otevřené bez naděje na druhou sérii. Sam Miller zas a znovu prokazuje, že pro jeho tvorbu pod záštitou BBC platí, že na co sáhne, to se ve zlato mění. Kam se na něj hrabe nějaký Midas. ()

Reklama

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Některé momenty jsou krapet nelogické a často je zde k vidění scénáristická vykonstruovanost, nicméně této minisérii podle mého nešlo v prvé řadě o jednolitou celistvost a bezproblémovou uvěřitelnost příběhu, nýbrž především o přesvědčivou ilustraci jednoho extrémního případu policisty, který svým protizákonným počínáním vlastně koná více dobra než nepropracovanými a dost možná že rovněž přespříliš mírnými zákony zkostnatělá policie. Poslední díl je jednoznačným dramatickým a emocionálním vrcholem tohoto zajímavého počinu, který je celý vhodně a silně prodchnut odérem špíny a zmaru... Wanna do some good? ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pro Warrena Browna mám slabost, tenhle chlapík mi sednul od první chvíle, co jsem ho spatřil na obrazovce ve vedlejší roli v Lutherovi a od té doby hledám vše, kde se objeví. Good Cop je vyloženě jeho, nesleze z obrazovky a servíruje zatím nejrozmanitější ukázku jeho hereckých poloh. Těším se na pokračování (pokud nějaké bude). 75% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

V klidu by to mohl být sidekick prequel Luthera, vlastně ani nechápu proč není. Totální pecka všech pecek. Přesně takhle jsem byl ze začátku nadšen z Luthera a Sherlocka. Ten liverpoolský feeling je prostě boží. Warren Brown odvádí špičkovou hereckou práci. Myslím, že to hodně sedne lidem, kteří přes počáteční nadšení moc nemuseli pozdější díly Luthera. Zkrátka naprosto neskutečná věc. Lepší vývoj postavy nepamatuju. Jestli někdo vyzdvihuje vývoj Waltera Whitea, tak tady se posere. A nějakej dark passenger se může jít taky klouzat, tohle je věc! Seriál nebyl obnoven pro další sezony díky podobnostem s jedním případem z reálu. Je to škoda, ale nemužu se zbavit dojmu, že to tomu pomáhá, špičkoidní jednohubka. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v Liverpoolu na autentických místech ve shodě s tím, co se odehrává s seriálu. (Yardak)

Reklama

Reklama