Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Linda věznici začíná vidět v novém světle, Judy se chce zoufale dostat ven. Když se zešeří, vězeňkyně sestaví seznam požadavků. (Netflix)

Recenze (2)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož jsem nabrala sílu a energii chlastem, rozhodla jsem se, že taky po sto letech něco okomentuju. Za oběť jsem si vybrala tenhle skvost, protože mi fakt dalo zabrat dokoukat ho se zdravým rozumem a musím to dát celýmu čsfd najevo. Věc, která mě nejspíš bude srát celou tuhle sérii, je ta otravná baba z MCC. Její příběh, kterej byl i na tenhle seroš až moc divnej a smyslnedávající mi doslova vyrvával mozkový buňky z hlavy. Vůbec celej díl působil jaksi céčkovým dojmem. Postavy dělaly rozhodnutí, který se absolutně příčej jejich charakteru a působily strašně uměle. Na oitnb se mi vždycky líbila ta spontánnost a opravdovost postav, což o tomhle díle říct fakt nemůžu. Ještě k tomu je tady ta fraška s tím vyjednáváním, která působí strašně uměle a nereálně. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu se zbavit pocitu, že po skvělé rozjeté úvodní epizodě ztrácí příběh postupně na tempu. Mám z toho všeho dojem, že se tvůrci vzpourou ve věznici tak trochu zasekali, a zatím se marně snaží najít smysluplné východisko. Třetí díl nebyl špatný, ale některé dějové linie na mě působily poněkud jalově. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama