Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 7 (2020) (série)


Slavná dobrodružství Macka a Deka (S07E07)

(epizoda)
  • USA The Totally Excellent Adventures of Mack and the D

VOD (1)

Mack uvízne v roce 1982. (Disney+)

Recenze (2)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, já vím, že jsem u minulých dílů zmiňoval, že moc málo využívají onu časovou dobu, ve které se odehrávají, ale až takhle přehnané jsem to nemyslel :D Tahle epizoda, která se odehrává v 80. letech, fakt působí, jako kdyby v téhle době vznikla :D Děj je neskutečně bizarní, máme tady zabijácké roboty, co používají cirkulárky a lejzry, je tu strašná hromada fakt podivných scén, zvláštních kamerových záběrů a spoustu dalšího. Fakt to působí, jako taková kombinace typického osmdesátkového slasheru a nějakého robotího béčka. A opravdu se to nehodí k téhle sérii. Působí to strašně levně a bizarně, jako nějaká parodie, navíc je to totální vycpávkový díl, který když neuvidíte, opravdu o nic nepřijdete. To rovnou mohli zkrátit tu sérii na 12 dílů a nic by se nestalo :D Hodnocení: 50% ()

Paajiik 

všechny recenze uživatele

Asi první díl, ze kterého jsem víc než 20 minut proklikal, tohle si vážně mohli odpustit. Parodický příběh jako z béčkového filmu osmdesátek o vraždících robotech je vhodný tak na hloupou noční můru, ze které se někdo probudí do reality. Připomnělo mi to nějaké halloweenské díly Akt X apod., akorát na kulturu 80's, ale z těch dílů Akt X alespoň nepokračoval děj. Vcelku mi to pohřbilo všech předchozích 6 dost kvalitních dílů. Pokud autoři chtěli díl, který má vyplnit prostor, neměl by zasahovat do samotného příběhu a dehonestovat děj. ()

Reklama

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Družina Dekea (Jeff Ward) je skupina polokompetentných outsiderov, ktorí sa (väčšinou) naučia spolupracovať ako tím, aby zachránili situáciu. Podobne ako vo filme Policajná akadémia (1984). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno