Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Belfastský detektiv Chester Campbell přijede do Birminghamu s pověřením vyčistit město od násilných pouličních gangů. (Netflix)

Recenze (92)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle místních i všeobecných hodnocení, jsem očekával pořádnou gangsterskou pecku. Líbilo se mi, že i přes velké množství sérií se možná nebude jednat o zbytečně natahovaný seriál (každá série má 6 epizod). Výsledek mě však nepříjemně zklamal. Výpravou velice slušné, krásně reálně špinavé a herecky také bezchybné. Bohužel mě ale ani místo, ani postavy nezajímaly a od třetího dílu, mi bylo úplně ukradeno co se bude dít. Možná to bylo dané přílišnou chladností i odstupem od všech hlavních postav, ale já se nudil a stěží dojel první sérii. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrý a povedený. Přitom to není úplně můj šálek kávy, ale dostalo mě to. A to jsem teprve na začátku. Parádní hutná atmosféra, člověk má pocit, že zrovna prochází zablácenou smrdutou ulicí lemovanou starými cihlovými domy a srazí se s tou vypráskanou bandičkou v čele s uhrančivým modroočkem Murphym, drsným Andersonem, chytrou a mazanou tetičkou McCrory. A za nimi v závěsu, jako mlsnej ohař skvělej Neill, který jim jde nemilosrdně po krku. A jako třešnička na dortu, Nick Cave a jeho vypalovačka Red right hand hned ze startu, to vás prostě pohltí. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dokoukání Papírového domu jsme zvolili po doporučená tento seriál. A z počátku jsme si museli trošku zvykat. Pomalejší tempo, kromě dvou tří nezajímavé postavy, ke kterým jsem si cestu celou řadu nějak nenašel, celkově takové jiné. I na hlavního hrdinu si člověk zvyknout. Ženu to z počátku (dva tři díly) nebavilo, mě to nějak extra nezaujalo, že bych to vyloženě hltal, ale něco mě na tom lákalo a věřil jsem, že to bude dobré. A opravdu je. Sympatie si získá jak hlavní postava, tak jeho teta a máme tady jednoho hlavního policejního záporáka, kterého člověk taky bere, byť ho moc nemusí mít rád. Zbytek je tam tak nějak do počtu. Příběh člověka více vtáhne, zaujme, trošku se zvedne i tempo. Atmosféra je od začátku výborná - ponurá, temná, civilní. Hudba rovněž skvělá - hodně skladeb od Nicka Cava a i ostatní kousky přesně zapadnou. Výprava na jedničku, opravdu promakaná a "velká". Je to výborný seriál, těším se na druhou řadu, je to lepších 80%. Ale 5* tomu nemohu dát, až tak to nehltám. Howgh! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[87%] Naprostá paráda. Jsem rád, že jsem dal tomuto gangsterskému seriálu šanci! Vše se postupně od začátku rozjíždí, seznamujeme se tu s postavami, dějem a především do doby, která je zde výborně filmově vytvořená. Asi se nebudu moc o tom rozkecávat a napíšu delší komentář po vidění všech sérií, ale už nyní věřím, že mě to bude bavit díl od dílu víc a víc – alespoň v to doufám! Herecké obsazení je na tom perfektně, takže nemá smysl abych tu každého jednotlivě probíral … o tom až později. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouhé roky jsem odolával, nicméně nyní konečně nadešel čas. Hype se na mě kolem tohoto seriálu už pěkných pár let linul ze všech stran, na což jsem se naučil úplně nereagovat a čekat spíše méně. Po první řadě je ještě brzy soudit, ale Cillian Murphy mě příjemně překvapil (obvykle ho moc nemusím) a proč mi sakra zatajili, že tu hraje Annabelle Wallis? Do dalších řad se rád pustím, ale že bych musel vše sníst naposezení, to úplně ne..8/10 ()

Galerie (99)

Zajímavosti (8)

  • Když John (Joe Cole) přijede na svou svatbu, o které zatím neví, tak má v některých záběrech v puse párátko a v jiných ne. (Duoscop)
  • Ve 35. minutě hraje píseň „Abattoir Blues“ od Nicka Cave & The Bad Seeds. (Duoscop)

Reklama

Reklama