Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Přichází dvacátá léta, byznys vzkvétá a zločinecký boss Tommy Shelby rozšiřuje svoje podnikání – a míří na nebezpečné území. (Netflix)

Recenze (75)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozně dlouho mi trvalo se dokopat k tomu, abych se k Peaky Blinderům vrátil, sednul jim opět na lep a dokončil je. První polovina druhé série mě při mém sledování na jaře vůbec nezaujala, jediným pozitivem byl příchod Toma Hardyho, jehož zdejší roli ovšem považuju za vůbec nejslabší v jeho jinak perfektním filmovém repertoáru. A fakt, že tady hraje proradného "záporáka", na tom téměř podíl nemá. Konec sezóny je ale už zpátky v suprových kolejích té první a s rozkoukanou třetí můžu konstatovat, že teď už mi to bude trvat maximálně měsíc, ne celý rok, než zhlédnu další sérku. [viděno na Netflixu] ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna za mnou a no....  opäť som to pozrel strašne rýchlo. Síce pri románikoch som niekedy až zatváral oči lebo ako sorry zasa spoiler - robenie starých ľudí nie je pre mňa. Ale tak celkovo sériu hodnotím predsa len nadpriemerne, aj síce kvôli pár "preklepom" alebo "chýb" to tolerujem. Prečo? No príbeh je super, postavy a ich charaktery sa pekne vypestovali od prvej série, len máme tu aj suchšie miesta. Tak ale dovolím si tvrdiť že pozerám fakt špičkový seriál aj napriek tým "maličkostiam". A dúfam že ma tretia séria nesklame tak ako ma nesklamali tie ostatné. ()

Reklama

evulienka3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjazd bol akýsi nemastný neslaný, samozrejme až na tie chuťovky od "pekárenského majstra" (tie mali štýl ako vždy). Potom si však tvorcovia podobne ako teta Polly zrejme povedali "don't fuck with the Peaky Blinders" a záverečné dve časti naozaj stály za to. Takže si dám aj tretiu sériu, aj keď už možno nie s takým nadšením ... a uvidím, možno ma prekvapia. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série dokonale kráčí ve šlépějích první série a do toho nám přináší bonus v podobě nových postav (především Tom Hardy sem zapadá jako prdel na hrnec) a zaujmou tady především vztahy mezi postavami (Tommy a někdo další) a samotný příběh. Každá epizoda je jinak dost napínavá a nikdo nemůže tušit, kdy přijde další zvrat. Poslední epizoda naprostá dokonalost! 2. série - 100% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pro mě uvěřitelný asi jako Arabela. Všichni jsou vostrý jako břitva a nakonec vždycky stejně ve všem uspěje a zvítezí Thomas Shelby. Aby to nezkusil, jde to jako po másle. Dobýt Londýn, podmanit si nejkrásnější a nejbohatší ženy- nemusí na to ani vynaložit zvláštní úsilí, jde mu to úplně samo- v tomhle předvídatelném seriálu plném černobílých postav. Slabota, která má 93 (!) procent. Pro mě nepochopitelná věc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Během plavby lodí hraje píseň „When Under Ether“ od PJ Harvey. (Duoscop)
  • Ke konci epizody hraje skladba „All My Tears“ od Ane Brun. (Doomcourier)

Reklama

Reklama