Reklama

Reklama

Middletonská romance

  • USA At Middleton (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vera Farmiga a Andy Garcia ztvárnili hlavní role dvou osamocených rodičů, kteří se do sebe v průběhu jediného dne zamilují, zatímco vybírají vysokou školu pro své děti. Edith je volnomyšlenkářská úspěšná podnikatelka se silnou vůlí, která se svojí osmnáctiletou dcerou Audrey vyráží na obhlídku potenciálních vysokých škol. Dívka si má vybrat univerzitu, na kterou po maturitě nastoupí. George je oproti tomu zamlklý srdeční chirurg, který se svým osmnáctiletým synem Conradem podstupuje stejné martyrium. Jejich cesty se zkříží na Middleton College, jež se nachází v malebné části Connecticutu. I když by se na počátku mohlo zdát, že se jedná o příběh Audrey a Conrada, záhy vyjde najevo, že jsou hlavními hrdiny filmu právě jejich rodiče. Snímek At Middleton vypráví příběh dvou lidí, kteří jsou díky pozoruhodným a neočekávaným souvislostem schopni odhalit potenciál, jež skýtá opravdová láska. Edith i George si nakonec uvědomí, že právě prožili nejúžasnější den svého života. Jakkoli veselé i srdcervoucí jejich dobrodružství bylo. (HBO Europe)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (60)

Diego 

všechny recenze uživatele

Romantika s lehkostí, scény, které jsou vizuálně parádní a nechybí tu ani roztozmilé detaily. Jen škoda, ze se film snaží být moc komplikovaný a občas zoufale tlačí na pilu. I přesto je to nadprůměr současných romanťáren a ta škola...!, kam se hrabou naše chladný, civilní univerzity zastrčený do centra vedle mekáče. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Proč se mi to tolik líbilo? Pravděpodobně proto, že mi to silně připomnělo Příští rok ve stejnou dobu jen s četnými drobnými změnami. Nejprve je změna v období, které zahrnuje. Tady je to jeden den a tam pár desítek let, ale sblíží se stejně. Nebo pocity postav jsem věřil obdobně, jen zde je to zásluha lepších hereckých výkonů (výstup na dramaťáku - wau) a tam lepšího scénáře (ale i v Příštím roce... jsou výkony na obstojné úrovni). Koření v ději před 35 lety byl kulturně-politický sestřin a před pár lety to bylo počínající kamarádství dětí ústřední dvojice. Už se těším při správném naladění na druhou projekci. ()

Reklama

Ashar 

všechny recenze uživatele

Svižná romantická komedie o rodičích a dětech, kdy děti nastupují svůj další samostatný život a rodiče náhle zjišťují, že prožili život s partnerem, který je pro ně náhle cizím člověkem a že nakonec budou sami. Edith s Georgem mají štěstí, že se potkali, právě v okamžiku, kdy se jejich děti chystají pro rozhodný krok v jejich dalším životě. Střeštěná Edith nakazí usazeného George a super jízda může začít! Já dávám plný počet, film mne chytil za srdce. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám Andyho ráda, tak tady jsem se nedokázala téměř vůbec soustředit a je to dané také zřejmě tím, že jsem na něj zvyklá v trochu jiných rolích. Asi si to budu muset ještě jednou zopakovat, ale dnes to dopadlo špatně. Nevykřešu ze sebe pomalu ani tu ušmudlanou dvojku.........tak dobře......jednou dám té romanci ještě šanci. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších romantik za poslední roky. Příjemný, zamilovaný, hravý, sympatický postavy a herci (Veru a Andyho mám fakt hodně rád ). Edith a George tady společně prožívaj jeden den na vysoký škole a spolu se svým potomstvem, který teprve hledá svoje místečko na planetě a vztah ke svým rodičům a rodiče k nim, prožívají okamžiky smíchu, vzájemně si rozbuší srdce a cítí se zase pro jednou šťastně. Když film končil, hrozně jsem si vybavoval Prázdniny v Římě a to i přesto, že film vzdává hold francouzským filmům což bych do amíků nikdy neřek a hrozně si mě tím získali. Některé scény mě vysloveně pohladily na duši a třeba při mokrým dnu jsem nechtěl nic jinýho než v tý kašně být s Verou a Andym. Jsem tady sice jedinej, ale proč to nepřiznat, den a ty city který si v areálu vysoký školy prožili Vera s Andym jsme jim hrozně zaviděl a přál. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (3)

  • Hudební skupina "Snatches of Pink", která je zmíněna v knihovně, je ve skutečnosti populární skupinou v místě, kde se film natáčel. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se v červenci 2012 ve státě Washington, na univerzitách Gonzaga University (Spokane) a Washington State University (Pullman). (Hal_Moore)

Reklama

Reklama