Reklama

Reklama

Mariin nový přítel je dokonalost sama. Není to nikdo méně významný než sám Ježíš, který se vrátil na Zem, aby završil konec světa. Poblázněná Marie si získá jeho srdce. Je její láska silná natolik, aby kvůli ní Ježíš posunul Soudný den? Marie nemá štěstí na chlapy. Chvilku potom, co zrušila svatbu, se seznámí s tesařem. Konečně někdo citlivý, nesobecký a pozorný. Co čert nechtěl, hned na první schůzce Marii odhalí svou pravou totožnost. Není to nikdo méně významný než Ježíš. Nejdřív si Marie myslí, že má o kolečko navíc, ale vše se ukáže být pravdou. On je skutečně Mesiáš, který se vrátil na Zem před Soudným dnem. A ten má nastat už příští úterý... (HBO Europe)

(více)

Recenze (44)

misterz 

všechny recenze uživatele

Film s výborným námetom a originálnym fantasy nápadom. Obsahuje silné myšlienky, ktoré by sme si mali často ako ľudia pripomínať. Rozbeh bol pomalší, dejová linka často skĺzala do bežných rodinných problémov a nudy. Odkedy sa však do toho zamontoval Ježiš, tak snímok získal nielen na humore ale aj pútavosti. Záver bol vôbec najlepší, také zhmotnenie priam Dantovskej apokalypsy som veru nečakal. A k tomu ako čerešnička na torte pekné posolstvo. 65/100 ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem docela zklamaná. Podle většiny zdejších komentářů i hodnocení jsem očekávala nějakou třeskutě vtipnou a neuctivou satiru na náboženství, něco ve stylu Život Briana, Smithova Dogmatu nebo třeba pozdějších dílů Supernatural, ale nic takového se nekonalo, na to byl ten film až příliš korektně hodný a takový závěr už pro mě až nepříjemně zasahoval na území menší křesťanské agitky. Gabriel mě příliš neoslnil, nepříliš charismatický Ďábel také ne, skutečně humorných situací bych napočítala na prstech jedné ruky, celé to bylo mírně utahané a tak jediné co zbývá je průměrná romantická komedie s netradičními hlavními postavami. Taková horší trojka. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Svěží, úsměvná a nekarikující komedie s laskavým morálním podtextem a apokalyptickým přesahem nadchne zejména ve své první polovině, plné roztomilých dvojsmyslů a vtipných situací, při kterých dochází pouze k standardním zázrakům a vzhledem k Ježíšově fyzické přítomnosti se tak navíc neporuší druhé přikázání... Vzorek obyvatelstva trefně zrcadlí životní styl a Lucifer jde už šest tisíc let s dobou, proto přesně ví, koho najmout na špinavou práci za třicet stříbrných... konec světa se blíží a termín pro nápravu je šibeniční! ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Po zklamání s Fack ju Göhte jsem nutně potřeboval vsadit na jistotu a pobavit se u německého filmu, což Jesus liebt mich splnil na celé čáře. První půlka je sice výrazně silnější, než ta druhá, ale celkový zážitek je pořád na pěkné čtyři hvězdičky. Florian David Fitz a Jessica Schwarz by byli moc pěkný pár i ve skutečnosti. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na ten film náhodou, a přišel mi hodně Americký, https://www.youtube.com/watch?v=2duBtwwkulU&list=RD2duBtwwkulU#t=1945, a úvod tomu i nasvědčuje. Opilý pastor v tělocvičně káže učitelce a dětem, že víra není pro posery....Postupně ale film trochu - zdá se mi - slábne. Jen díky hlavnímu hrdinovi, neústupnému, fajšmekrovi jsem to nechal puštěný, ale už moc zajímavých hlášek jsem v něm neslyšel. Třeba napodruhé, pokud si to zase pustím, tak jich zachytím víc. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Ježíš mě miluje je také název básně, kterou napsala Susan Warner v roce 1860. (Terva)

Reklama

Reklama