Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

juta 

všechny recenze uživatele

Má srdcová záležitost. Neskutečně srandovní komedie. Jízda od začátku do konce. Už od svých cca deseti let, kdy jsem Klub sráčů viděl poprvé na VHSce, je to moje nejoblíbenější komedie. I když se na to dívám už po několikáté, tak se pořád musím smát. Taktéž je zde skvělý soundtrack, který obsahuje tranceové písničky, které miluju. Harry Enfield je opravdu skvělý herec a ty jeho grimasy ve filmu jsou nepřekonatelný. Zatím se nenašel film, který by ho překonal. Je to prostě absolutní špica. Tohle by byl TEN film, kterému bych dal šestou hvězdu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, myslel som, že keď to točia Briti, nájdem vo filme aspoň štipku inteligentnosti, či anglického humoru, ale tento shit sa vyrovná aj najväčším americkým teenagerským sračkám. V polke filmu, keď už to aj tak dosť nudilo, som si ešte hovoril, že kde ostatní vidia tie fekálčiny a nechutnosti, ale keď prišli na radu zvratky, ejakuláty a hnis, skoro mi prišlo zle. Za zhodnotenie zvrátenosti stojí aj fakt, že hlavných teenagerských dementov hrali takmer štyridsaťroční herci, z ktorých jeden bol žena! No, ale na tých úbožiakoch sa dalo občas aj od ľútosti zasmiať a kto znesie občas aj techno, nemôže dať odpad! 20%. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Normálne mi tieto blbečkovské komédie nezvyknú vadiť, ale toto bol fakt hnus. Strach & hruza čo i len kútikom oka zavadiť na obrazovku, keď sa na nej objavij jeden z dvojice lúzrov, ďalším utrpením pre mňa bolo počúvať ich nasilu zmutované násťročné hlasy. Blééé. Najväčším šokom však pre mňa bolo, keď som až na csfd zistil, že to druhé indivídum z dvojice bola zrejme žena. Tak to fakt sorry... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak neskutečně blbej, až v tom lze spatřovat určitou genialitu - vážně, natočit něco tak debilního, to už vyžaduje určité schopnosti..! Některé scény jsou fakt vtipné (koupání v bundách) jiné nekoukatelně trapné. Poměr četnosti výskytu mezi těmito scénami je bohužel asi tak 8:1 ve prospěch špatných a celkově si tohle "ďílo" nic jinýho než odpad nezaslouží, ačkoliv se u toho občas i šíleně zasměju. Já nejsem tvůj otroook!:) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film asi rozdělí diváky na 2 skupiny. Jedna skupina ho bude nenávidět a druhá milovat. Já tenhle styl humoru mam prostě rád, i když teda to mačkání beďarů před zrcadlem bylo i na muj vkus celkem nechutná záležitost, ale jinak jsem se celou dobu skvěle bavil. Asi holt nejsem tak intelektuálně na výši jako většina ostatních uživatelů. K tomu si navíc připočítejte, že je ve filmu super muzika (pro těch několik místních "odborníků" jenom dodávám, že muzika v Klubu sráčů opravdu TECHNO NENI) a naprosto brutální hlášky. Vzhledem k tomu, že všichni tomu dávaj odpad jak stádo ovcí, tak já tomu musim dát 5 hvězdiček. Kdo se u toho opravdu ani trochu nesmál, ať hodí kamenem. Jinak se přidávám k několika názorům, že v případě Klubu sráčů je celkem jedno, jestli uvidíte verzi s českym dabingem nebo originál, protože dabing je docela podařenej. A jestli se vám Klub sráčů nelíbí, tak vypadněte, vaše xichty urážej mý zrcátko! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Poté, co rodiče nedovolí Kevinovi (Harry Enfield) jet na Ibizu, odejde naštvaně z místnosti a práskne dveřmi. V ten moment si lze všimnout, že tím rozhoupal lustr. (Duoscop)

Reklama

Reklama