foto

Kathy Burke

  • nar. 13.6.1964 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Katherine Lucy Bridget Burke se narodila 13 června 1964 v Londýně v Anglii. Kathy je anglická herečka, komediální herečka, dramatička a divadelní režisérka. Na plátně se nejvíce proslavila jako Perry ve filmu Harryho Enfielda KLUB SRÁČŮ, kde paradoxně hrála náctiletého chlapce, dále se proslavila jako Linda La Hughes v britské situační komedii GIMME, GIMME, GIMME a účinkováním v seriálu HARRY ENFIELD AND CHUMS. Byla taktéž nominována na šest cen BAFTA.

Narodila se v Londýně, vyrůstal v irské oblasti Islington. Její matka Bridget zemřela na rakovinu, když jí byly dva roky, a tak byla vychovávána sousedy, rodinou Galvinovými po několik let. Poté se vrátila ke svému otci Patrickovi, který byl alkoholik a který taktéž zemřel na rakovinu v roce 1985. Kathy navštěvovala římsko-katolickou střední školu určenou pro dívky od 11 do 16 let. Má dva starší bratry Johna a Barryho.

Petr "juta" Szejut

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pan
2011 Bertie Crisp
Jeden musí z kola ven
2010 Straight to Hell Returns
2006 Spláchnutej
2005 Dvacet tisíc ulic pod nebem (TV film)
What Goes Up (Must Come Down)
2002 Anita a já
Tenkrát v Midlands
2001 Harry Enfield Presents Wayne and Waynetta's Guide to Wedded Bliss (TV film)
Martins, The
2000 Klub sráčů
Love, Honour and Obey
1999 Harry Enfield Presents Kevin's Guide to Being a Teenager (TV film)
Letošní láska
1998 Královna Alžběta
Tanec na konci léta
Ted & Ralph (TV film)
1997 Pouze vnitrožilně
1995 After Miss Julie (TV film)
Hello, Hello, Hello
Life's a Bitch (TV film)
1994 Sin Bin (TV film)
1993 Is That All There Is?
1989 Secret Policeman's Biggest Ball, The (divadelní záznam)
Work Experience
1988 Two of Us (TV film)
1987 Eat the Rich
Přímo do pekla
Walker
1986 Best Years of Your Life, The (TV film)
Forever Young
Sid a Nancy
1985 Past Caring (TV film)
Sacred Hearts
1982 Scrubbers

TV seriály

2017 School of Roars (TV seriál)
2016 Crashing (TV seriál)
2013 Psychobitches (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
Walking and Talking (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
1999 Gimme, Gimme, Gimme (TV seriál)
Pleasure Island (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
Harry Enfield and Chums (TV seriál)
Room 101 (TV seriál)
1993 Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)

Dokumentární

2015 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
2011 Antics Roadshow, The (TV film)
2002 Importance of Being Morrissey, The (TV film)
1998 The Best of British (TV seriál)

TV pořady

2017 Harry Hill's Alien Fun Capsule (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
1995 Comic Relief: Behind the Nose (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Horne & Corden (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace