Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Ó můj BOŽE ! ! ! Na tohle, že dal někdo peníze. Tohle, že se někomu líbí. Na tenhle skvost jsem narazil ještě na zíkladce, a "znoviobjevil" teď. Nedá mi to, a podělím se o svůj názor. Žena ve svých čtyřiceti, hrajíc demnta žeroucího hovna? Podívejte se ne začátek méhpo komentu. Mluví za vše... První, a zatím jediný film, který mi doopravdy zvedl žaludek.TOTO JE ODPORNÁ SRAČKA! ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Původní komentář: V rámci zachování slušnosti to nebudu protahovat...jedna jediná hvězdička, a to za kultovní hlášku, která se ujala především u vojenských útvarů:) O nějakých sedm let později: O nějakých sedm let později byla v rámci přátelského posezení moje pozornost odvedena od toho, co za (btw jak jinak než legální;)) DVD je dalším účastníkem strkáno do mechaniky přehrávače, a tudíž jsem byl de facto donucen podívat se na Sráče - kterýžto název mě svojí povrchností a dementním parazitismem vytáčí pořád tak jako před lety. Nutno říct, že mě žádnou živou mocí nedonutíte zvednout hodnocení, protože moje výhrady proti samoúčelným ultraprasárnám a neustálým erekcím dvou totáldebilů (hraných ještě k tomu čtyřicátníkem a pětatřicátnicí), kteří se rozhodli vyrejžovat nějaký ten nuget na svého druhu parodii na teenagerské komedie - od kterých jsme se ovšem v dekádě následující po vzniku předobrazů Klubu Sráčů i jeho samého dočkali ještě příšernějších výplodů s podstatně hezčími roštěnkami ve větších i menších rolích - nemají prostor pro nějaké polevení. Z mé paměti ovšem dokonale vymizel parádní uchu lahodící trance, který mě životem provází dodnes (a u kterého vzpomínám na dobu, kdy genksta niga fajta houmí bradaz nechodili volně po ulicích, ale skrývali se tam, kde to emy a emani považují za svůj přirozený svět), a kterým je tahle humusárna neúnavně podbarvována de facto od začátku až po povinný happy-end. Taky jsem pozapomněl na to, jak si Rhys Ifans užívá svoji roli namyšleného zmrda parodujícího Paula Oakenfolda, a především na deus ex machina jménem Stephen O'Donell (Paulův řidič Baz), který tak rozsekal všechny, kdo někdy viděli luxusní komedii jménem Martha, Frank, Daniel and Laurence (najít ji můžete podle Josepha Fiennese, Rufuse Sewella nebo Monicy Potter, distribučních názvů je víc). Jakkoliv je ovšem tohle všechno hezké, naprosto to nemá šanci vyvážit ten zpr...opadený "scénář" a jeho "nutné" rekvizity, které hrne na diváky od začátku až do konce, takže jediné, o čem se dá uvažovat, je snížení hodnocení na 0%, protože po těch letech už se Klub Sráčů zdá být tak ubohý, že ho stojí za to vidět:) ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Nevím, kam s ním (a chybí mi rým)." American Pie without limit, šíleně (ale s láskou k žánru) přepálené, jinými slovy Virginity fecal Sharknado. Občas jsem se od srdce zasmál, párkrát uronil nostalgickou slzu a ty humus chvíle, trapné až k nevydržení, jsem přestál důstojně, podobně jako naši dva panicové, Zrzavý chlup a Tragéd (jasná Barbora Hrzánová). Novinkou pro mě bylo Bulvovo nasávání alkoholu přes oční bulvu. Nic pro mě, ale poradím to švagrovi, ten rád zkouší nové věci. Mimochodem, na dveře pokojíčku mého syna už klepe puberta. Až to s ním bude k nevydržení, přijde čas na Kevin & Perry Go Large (český název jako vždy mimózní, ale aspoň se uživatelé udělující odpad! mají o co otírat). Myslím, že Harry Enfield a jeho geniální pitvoření (výjimečně doporučuji dabing, též parádní úlet) svým nastaveným zrcátkem [sic!] zkrotí i toho nejdivočejšího, na rodiče držkujícího rebela. Tohle vidět nechce. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Paul Bulva na plac!!!! Kozy, kozy...když chceš být nebo alespoň vědět, co je to slovo out, pak si myslím není lepší příklad než tahle komedie. Lépe řečeno nechutná komedie, ještě lépe velmi nechutná komedie a úplně nejlépe zvrhlá a nechutná komedie. Ale co, je to fakt sranda. Pravda je ale ta, že už je to nějaký ten pátek zpátky, co jsem to viděl, tak je dost možné, že by mi to nyní přišlo jako zvrhlá a nechutná tragedie...těžko říct. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, myslel som, že keď to točia Briti, nájdem vo filme aspoň štipku inteligentnosti, či anglického humoru, ale tento shit sa vyrovná aj najväčším americkým teenagerským sračkám. V polke filmu, keď už to aj tak dosť nudilo, som si ešte hovoril, že kde ostatní vidia tie fekálčiny a nechutnosti, ale keď prišli na radu zvratky, ejakuláty a hnis, skoro mi prišlo zle. Za zhodnotenie zvrátenosti stojí aj fakt, že hlavných teenagerských dementov hrali takmer štyridsaťroční herci, z ktorých jeden bol žena! No, ale na tých úbožiakoch sa dalo občas aj od ľútosti zasmiať a kto znesie občas aj techno, nemôže dať odpad! 20%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není. (Armin82)
  • Když poprvé vidíme Perryho, příliš nehýbe ústy. Je to proto, že Kathy Burke v den natáčení trpěla hroznými bolestmi zubů (a odešla brzy ráno k lékaři). (KGBelik)

Reklama

Reklama