Reklama

Reklama

Mladá dívka Mimma se dostane do nevěstince a je zasvěcována do své nové role jako Paprika, královna noci. Její pouť po cestách neřesti a hříchu provází mladý důstojník námočnictva, Franco, který je dokonce ochoten si ji vzít. Po mnoha předchozích zklamáních však Paprika odmítá a raději se dá vlastní cestou. Cit první lásky se však neztrácí ani po letech, když se opět s Francem setkávají... Známý provokatér a skandalista Tinto Brass přichází se svůdnou kombinací svěží erotiky, lehkého humoru i něžné romance. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (89)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Cituji kolegu: "Nic niterného, ani naopak silně zkaženého. Tinto Brass byl řemeslník. Nic víc ani nic míň." Souhlas. Moc dobrý řemeslník! A vzhledem k tomu, že v celém filmu padne jen pár facek, zato se tu neustále vesele souloží - ve sklepě, v přízemí, v patře... a nepromešká se ani příležitost ve vlaku, to vše okořeněno rozpustilou hudbou, vesele cválající do rytmu přírazů, a zarámováno ne nezajímavým příběhem, kterak si holčina našla práci, co jí sedla jak prdel na hrnec (pardon :-) volám z celých plic: BRAVO ! Víc takových filmů, víc Tinta Brasse, víc "alespoň trochu vykřičených domů" (řečeno s doktorem obého práva Karlem Zajíčkem - Konto separato). Lidi nám budou víc souložit a míň se nám vraždit. A taky bude míň válek... Make love, not war !!!! P.S. samozřejmě, že ty čtyři hvězdy jsou jen pro UNCUT... Sestříhané je to zprasené tak na jednu slabou hvězdu, o tom žádná. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ KINOPREMIÉRA: ŠTÚDIO TRI/ DAVAY = 1991 + ČESKOSLOVENSKÁ VHS PREMIÉRA: DAVAY/ LUCERNAFILM VIDEO = V./ 1992 - Moje prvé zoznámenie sa s tvorbou TINTA BRASSA. V roku 1992 som si film kúpil na VHS a urobil som tú chybu, že som ho požičal nejakému nadržanému spolužiakovi. Odvtedy sa po kazete zľahla zem. :-) A mrzí ma to preto, že na kazete bol film UNCUT. Neskoršie v telke vysielali len úbohú zostrihanú verziu. TECHNICKÁ POZNÁMKA: ČSFR bolo po Taliansku prvou krajinou, kde bola snímka premiérovo uvedená. (20.10.2009) ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Erotická komedie o holce s uměleckým jménem Paprika která si jde vyzkoušet na 14 dní práci v bordelu jen proto aby měla peníze do začátku pro sebe a pro svého snoubence.Je tak dobrá že si vydělá jako tři dívky dohromady a ředitelka vykřičeného domu je s ní velmi spokojená.Když si ve volnu vyjde do restaurace s jedním klientem narazí tam na svého snoubence a zjistí že on je už tři roky zadaný.Zklamaná a naštvaná se rozhodne že si bude užívat naplno svou intimní práci.Paprika se seznámí s pasákem který jí zprostředkuje práci v luxusnějším nevěstinci u Donny Olympiy.Nejdřív chtěla brigádničit jen 14 dní,ale jak už to u holek v této branži bývá tak se to protáhlo o něco déle.Hodněkrát jsem se zasmál vtipným momentům provázených italskou hudbou takže na slunečné rozpálené dopoledne ideální film. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Ja bych k "Drama / Erotický" pridal jeste "Komedie", protoze jsem se docela zasmal. Nejcasteji naivite divek (a specialne Papriky). Citil jsem z filmu nejen sex a erotiku, ale i jakousi pridanou umeleckou hodnotu. Tezko definovat, ale prislo mi to docela povedene. Dej se posouval (a zasouval) porad dal a Paprika se vyvijela (od "jen 15 dni" do "me je vsechno jedno"). Cekal jsem mnohem vetsi brak. A hlavni hrdince to v nekterych scenach moc sluselo. Na mou Jahudku ale nema :) ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Ako vlastne sa dá ohodnotiť soft-porno,ktoré sa vlastne ani samo neberie vážne?Keby som to mal brať objektívne, tak za herecké výkony a dej a.i. filmové aspekty by sa hodnotenie pohybovalo medzi odpadom a 1*.Nech,ale nie som pokrytecký, tak za hlavnú predstaviteľku a účelný obsah musím zdvihnúť aspoň na 2*. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Keď si Paprika (Debora Caprioglio) vyzlieka pred kúpeľom s Madame Olimpiou nohavičky, má na sebe aj podväzky. Hneď v ďalšej scéne ich na sebe už nemá bez toho, aby si ich vyzliekla. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama