Reklama

Reklama

Poslední vrchol

  • Španělsko La última cima (více)
všechny plakáty
Trailer

Není dnes lehké najít v mediích modely dobrých kněží. La Ultima Cima ukazuje typ kněze, o kterém nikdo nemluví: anonymní kněze, kteří slouží Bohu tím, že slouží druhým. Pablo Domínguez Prieto - španělský kněz překypující radostí s velkou zálibou v horolezectví - věděl, že zemře mladý a přál si, aby to bylo v horách. Odevzdal svůj život Bohu a Bůh přijal jeho nabídku. Ve 42 letech umírá při sestupu hory Moncayo. Pablo byl znám a milován velkým počtem osob, které o tom svědčí po jeho smrti. (Infinito más uno)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Pablo Domínguez, kněz, filozof, děkan teologické fakulty v Madridu a horolezec, zemřel 15. 02 .2009 při sestupu hory Moncayo. Byla to poslední hora ve Španělsku nad 2 000 metrů, která mu zbývala zdolat. (argentina)
  • Přestože rozpočet dokumentu činil pouhých 200 000 euro a náklady na reklamu 2 000 euro (především webové stránky), zařadil se v prvních týdnech ke kasově nejúspěšnějším projekcím ve Španělsku. Úspěch spočíval v ústním předání. Během prvních 5 měsíců jej vidělo 125 000 diváků. (argentina)
  • Čtyři dny před svou smrtí vedl Pablo exercicie v klášteře na úpatí hory Moncayo. Jeho přednášky byly zaznamenány a poté vydány jako kniha „Hasta La Cumbre - Až na vrchol“. Do konce roku 2011 vyšla už ve 14 vydáních. (argentina)

Reklama

Reklama