Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Film, který nevyniká téměř ničím. Obyčejná komedie, která sází na popularitu známých tváří Terence Hilla a Buda Spencera. Neurazí a příjemně se na to kouká, ale nic více v tom nehledejte. Zajímavější informací je to, že je to rozlučkový film s touto slavnou dvojicí. Bavil jsem se, ale není to záležitost k popukání. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Ještě jeden návrat v podání osvědčené dvojice. Použili absolutně všechno, co má jejich fanoušek na jejich filmech rád a vytvořili podívanou, která je přesně taková, jaká má být. Hill je úplně stejný jako zamlada, kolty tasí ještě rychleji a svého bratra poťouchle žene do dalších průserů s ještě větší intenzitou a škodolibostí než kdy jindy. Na těžkotonážního Spencera je chvílemi dost tristní pohled, ale je dobře, že se tvůrci rozhodli toho využít i pro pobavení na jeho účet. A když začne vyprávět o svém zemřelém bratrovi, zatímco se v povzdálí Hill usmívá svým tradičně přiblblým úsměvem, jsme doma. Na nějaké ty fackovačky (včetně té finálové) tady samozřejmě taky dojde, i když nejsou tak vtipné jako dřív a občas musel přijít na pomoc i rychlejší střih, ale v tomto filmu vládne především slovní a situační humor (a to v ještě lepším provedení než kdy dřív). Hill se Spencerem si prostě ještě jednou zahráli na Hilla se Spencerem a vyšlo jim to náramně. ()

Reklama

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Naši hoši jsou už trochu staří (zejména lehce tragický Bud), aby ve svém posledním společném filmu mohli předvádět stejná alotria jako zamlada. V tom ale netkví hlavní problém - ten bych viděl v Hillově režii a dost stupidním scénáři hluboko pod jejich standardem. Závěrečná scéna je trapnost, matka obou darebů je úděsná, 2 hloupé a sladké Němky mi vadily nemálo, ke všemu jsem se dost nudil a stále čekal, kdy už se pánové začnou opravdu prát a kdy bude legrace. Ta nepřišla a proto mi nezbývá než udělit slabé dvě hvězdy. A to mám Spencera a Hilla hodně rád !! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové celkem příjemné rozloučení s dvojicí Bud Spencer a Terence Hill, která už od tohoto filmu nic společného nenatočila. Asi je to trochu škoda, protože oba na to ještě měli, ale třeba se ještě dočkáme, i když ta pravděpodobnost je malá. Tady se vrátili na začátek své společné kariéry, k westernu, který má dobrou rodinnou i akční zápletku. A dvojice pořád rozdává rány pusou i rukama. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Pravá a levá ruka ďábla po “dvaceti” letech. Vše by ušlo až na to nejpodstatnější - nevím zda se dívám na ty rychlé kolťáky a western nebo na rodinný film. Jakoby film nevěděl čím má být. Zda se na něj budou dívat malé děti nebo kdysi děti odkojené soaghetti westerny a těmi dvěma - Spencerem a Hillem. Je tam dost dobrých scén, ale plno zbytečných jako scény z dětmi. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno