Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

xaver 

všechny recenze uživatele

Dnes již téměř klasika s legendární dvojicí. Doporučuji ke zhlédnutí všem, zejména těm, kteří si libují v krvácích a dalších nesmyslných násilnostech. Tento snímek taky není žádné velké umění, ale je to pohodový film k pobavení, když si divák chce odpočinout a zapomenout na každodenní starosti. A právě k tomu by tyto filmy měly sloužit a proto dávám 4*. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, jo moja 5 hviezda je zase prekrocenie hranic zdraveho rozumu, no ale co uz. Filmy hodnotim subjektivne a ne objektivne, to bude tym. Dvojica Spencer -- Hill nikdy neboli akcne typy, ktore by sa vyzivali v prestrelkach. Takze nie celkom klasicky film tejto dvojice. Scenar sa mi napriek tomu pacil, a aj na povestne fackovacky dojde. Bavil som sa skvele a ako oddychovku, kde netreba rozmyslat, davam filmu 92 % ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Další společná komedie Hilla a Spencera. Tentokrát se tito policisté dostávají jako partneři do Miami a pátrají po zloději a vrahovi, který ukradl 20 milionů dolarů. O nějaké choreografii fackovacích scén se mluvit nedá, moc jich není, spíše se střílí. Ale i tak je zábavy hodně a hodnocení 60 % je hodně dobrých 60 %. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Spencer a Hill jako superpolicajti. Kriminálka, která až na pár zábavných momentů nijak nenadchne. Nutno dodat, že bitky slabé a krátké, finální přestřelka až trapná. Miluji filmy dvojky Spencer a Hill, nicméně tento se mi vůbec nelíbil. "Zapoměl jsem peněženku, zaplať pak ti to vrátím." - 30%. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější film naší oblíbené dvojice. Humor se někam vytratil, příběh nemá žádný šmrnc, vtipná choreografie se zde také nevyskytuje a ani kriminální zápletka nijak nevtáhne. Zůstává nám tedy pohodový film se dvěma správnými týpky, jak je známe. Možná je to dost, možná je to málo, ale každopádně si z celé filmografie této dvojce nechte tento film jako takový bonus na konec, abyste to měli kompletní. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama