Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

Dromed 

všechny recenze uživatele

Super! Bomba! Nášlap! Filmy z HillSpencerem jsou luxus. To je všeobecně známo, ale tohle! Jeden z jejich nejlepších filmů. Nechybí zde zápletka, technologie alá James Bond, typický humor a typické bitky z tak typickým ozvučením ran a facek :-). Velicé zábavné! 5 hvězdiček nedám jen proto, že je to přeci jen oddychovka. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Znovu naprosto klasická šablona, kde se duo střetne na začátku v hospodě (kterou vymlátí) a přes původní nesympatie jsou okolnostmi donuceni, aby mezi nimi vzniklo přátelství a dávali do držky všemu, co se kolem zrovna pohne. Úroveň jednotlivých dílů je poté dána kvalitou příběhu a jednotlivých vedlejších postav. Tentokrát zafungovaly oba tyto faktory skvěle a dost jsem se bavil v rámci této šílené italské komedie. Dost mě bavily i vtipné odkazy na bondovky a spousta agentských vychytávek. Hrdinům to v roli nechtěných špiónů velmi slušelo. Velmi vtipný díl, který mohu jen doporučit, pokud hledáte naprosto nenáročnou oddechovou komedii. Slabší 4 kousky. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších snímků dua Spencer & Hill, kde se divák dočká všeho, co od této dvojice očekává. Typické setkání pánů v motorestu, kde Hill tradičně vyprovokuje rvačku, jejich společný odchod, aby se ihned dostali do maléru. Tentokrát jsou omylem považováni za agenty. Příběh působí dojmem parodie na známé bondovky a to právě propůjčenými určitými scénami. Humor, akce, genialita každé minuty. Tento snímek je viditelně propracovaný do každičkého detailu. Pro shlédnutí dobrá volba. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +samozřejmě hlavní dvojice, jejich proměna v tajné agenty, a několik zdařilích fórků -ovšem vtipy je potřeba hledat hlouběji, není to tak, že bych se smíchy uřechtal/// O něco méně zabavné než jiné filmy, přesto pořád hodně dobré. A především hodně nápadité (jejich seznámení a jejich dobrodružství). A začínám mít dojem, že z této dvojice má navrch Bud Spencer. Uvidíme dál./// Celkem 64%/// ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Robusný hundroš Bud Spencer a modrooký fešák Terence Hill si to v tejto akčnej komédii rozdajú s nebezpečným, šialeným zločineckým bossom, ktorý si hovorí K1. Samozrejme, že proti týmto dvom týpkom, s tvrdými päsťami a silnou ranou, nemá jeho kartel žiadnu šancu. Parádna floridská jazda dvoch talianských borcov. V osemdesiatých rokoch boli Bud a Terence v najlepšej forme. O tom svedčí aj tento film. *** ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)
  • Zhruba v 35. minúte filmu chce šéf agentov Tiger (David Huddleston), aby sa spolu so Steinbergom (Terence Hill) a Masonom (Bud Spencer) previezli vrtuľníkom ponad Miami. Steinberg sa zdráha nastúpiť do vrtuľníka, pretože neverí, že Mason je pilot. V skutočnosti je Bud Spencer certifikovaný pilot. (AxelWers)

Reklama

Reklama