Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší "sólová" (= bez Hilla) role Buda Spencera je negramotný dobrosrdečný Joe, který kvůli snaze získat licenci na obchodování s banány potřebuje v první řadě získat alespoň "občanku" a vyráží z klidu džungle do města, kde poznává jeho nástrahy v podobě podvodníků, žen, armády a vězení, úřady ho posílají od čerta k ďáblu, ale Joe nakonec dosáhne svého a porazí i mafii, která chce získat všechny banány pro sebe. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa má aj Bud Spencer zopár slušných kúskov, kde celkom slušne exceluje bez svojho parťáka Hilla. Mne sa ten film páčil. Taká príjemná oddychovka, ako komédia priemer, proste blázniví taliani v južnej Amerike. Štvrtá hviezdička z nostalgie. Príbeh odsýpal, zopár bitiek, zopár hlášok, potrhlý mafián a Bud v úlohe negramotného predajcu banánov. Veľmi to dokopy nejde, aby obchodník sotva vedel počty, však? Ale tak prečo nie. Aj keď teda je to celkom postavička. Týpek iba žerie banány a robí decká. Po 20 deckách stretne peknú kosť a povie: "Rád by som si s tebou urobil dieťa". "Ty vážne nestrácaš čas, však?" ()

Reklama

predsedajs 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý hrdina, jednoduchý scénář, jednoduchá podívaná. Ani moc vtipné, ani moc akční, takový slabší průměr ve Spencerově tvorbě. Jako film na nedělní odpoledne to ujde, ale víckrát to asi vidět nemusím. Skalní fanoušci Buda Spencera si k mému hodnocení přičtou hvězdičku, komoditní makléři se specializací na banány přičtou dvě. ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Hahaha..Ti Italové sou děsní vymaštěnci. Styl jejich komedií je.. ..jakbychtořek.. ..specifický.. Věřím, že ovlivněn určitými látkami ( kupříkladu banánovým pyré) při nastolení určité atmosféry (obklopit se spoustou banánů) se to některým jedincům může líbit.. Mám rád banány ale tohle bylo moc i pro mě jakožto ortodoxního úchyla =) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer je má srdcová záležitost již z dob mého mládí. Dodneška mám moc rád jak jeho filmy s Terencem Hillem, tak i jeho sólové projekty, které zkrátka nestárnou a i po těch letech mě pokaždé pobaví. Ukázkovým příkladem je právě Banánový Joe. Jednoduchá komedie, která stojí a padá na fantastickém Budu Spencerovi, kterému role dobráckého vesničana sedla jako ulitá. Snímek je přímo napěchován výbornými humornými scénami, ani na vteřinu nenudí, dojde i na nějaké ty pěstní souboje, Bud Spencer často pobaví jen svou přítomností na place. Líbila se mi i příjemně uvolněná atmosféra, sympatická hudba, také některé vedlejší postavy se zde moc povedly. Banánový Joe patří mezi mé nejoblíbenější filmy s Budem Spencerem v hlavní roli, vynikající komedie, která prostě nemá chybu. 10/10. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama