foto

Giovanni Cianfriglia

  • nar. 5.4.1935 (81 let)
    Anzio, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2006 Freccia nera, La (TV seriál)
2003 Blindati (TV film)
1994 Burattinaio, Il
1991 Rok zbraní
1990 Bouřlivý život
1988 Picari, I
Poslední pokušení Krista
1987 Barbaři
Černá kobra
1985 Jestřábí žena
1984 Tuareg
Ultimo guerriero, L'
1983 Herkules
Ohnivý blesk
Sedm slavných gladiátorů
Thor: Neporazitelný barbar
Železný muž
1982 Banánový Joe
Gunan il guerriero
1981 Buddy míří na Západ
Kdo najde přítele, najde poklad
1980 Miliónový brouk
Puma člověk
Šerif a mimozemšťan 2
1979 Od Corleone až po Brooklyn
Šerif a mimozemšťan
1978 Buldozer
Occhi dalle stelle
Policajt v Africe
Poslední útok
Return of the Saint (TV seriál)
Sono stato un agente C.I.A.
Sudá a lichá
1977 Cesta rajské smrti
Dva výtečníci
1976 Antonio e Placido - Attenti ragazzi... chi rompe paga
Bluff storia di truffe e di imbroglioni
Conto è chiuso, Il
Keoma
Napoli violenta
Velké vydírání
Vrah a polda
1975 Ambizioso, L'
Krutý Řím
Policajt v Hongkongu
Strach nad městem
Superuomini, superdonne, superbotte
1974 Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Policejní zabiják
1973 Dio, sei proprio un padreterno!
La polizia incrimina la legge assolve
Policajt drábem
Také andělé jedí fazole
Troppo rischio per un uomo solo
1972 Amico, stammi lontano almeno un palmo
Arriva Durango, paga o muori
Bada alla tua pelle, spirito santo!
Ettore lo fusto
Grande duello, Il
Mala ordina, La
Sei jellato amico, hai incontrato Sacramento
Seminò la morte... lo chiamavano Castigo di Dio
Senza Dio, I
Spirito santo e le cinque magnifiche canaglie
Vita, a volte, è molto dura, vero Provvidenza?, La
1971 Giorno del giudizio, Il
Návrat Sabaty
Ritorno del gladiatore piů forte del mondo, Il
Sbohem, Sabato
W Django!
1970 Ciakmull - L'uomo della vendetta
La Sfida dei MacKenna
Lučištník ze Sherwoodu
Tygr z Mompracemu
Wanted Sabata
1969 Blázni ve válce
1968 Ammazzali tutte e torna solo
Invincibile Superman, L'
Pistolero segnato da Dio, Il
Pohřběte je hluboko
Se vuoi vivere... spara
Tre croci per non morire
1967 Ballata per un pistolero
Colpo doppio del camaleonte d'oro
Devilman Story
Hipnos follia di massacro
Killer Kid
1966 Cinque della vendetta, I
Johnny Oro
Superargo contro Diabolikus
Tecnica di un omicidio
1965 Agente Z 55 missione disperata
La sfida dei giganti
Montagna di luce, La
Uomini dal passo pesante, Gli
1964 Danza macabra
Sandok, il Maciste della giungla
Vendetta dei gladiatori, La
1963 Beta Som
Sandokan opět v akci
1962 Figlio di Spartacus, Il
Regina per Cesare, Una
1961 Romulus a Remus
Trojská válka
1960 Morgan il pirata
1958 Le Pirate de l'épervier noir

Dokumentární

2006 Denn sie kennen kein Erbarmen - Der Italowestern (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace