Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer je v roli Joea neúvěřitelně roztomilý. Tady podává snad svůj životní výkon. A i vzhledem k nepříliš vysokému hodnocení jsem se fakt skvěl pobavil. Ve snímku je spousta nezapomenutelných scének u kterých jsem se smál hodně nahlas. Za nejlepší shledávám tu v kostele a tu ve které se Joe poprvé spatří televizi. Jednoduše, parádní zábava s nepřekonatelným Budem kterou mohu všem jeho příznivcům jenom doporučit.:-) P.S. Po dlouhém uvažování tu pátou hvězdu přidávám. Film je opravdu perfektní. Že bych objevil další kultovní záležitost? Možná... ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

"Čím si sa živil doteraz? Jedol som banány". Kdesi v tropickej riti strednej ameriky, v tej najzapadnutejšej dedinke kde zdochol moskyt, žije okrem nejakých tých podvýživených černoškov aj jedno vypasené indivíduum zvané Banánový Joe. Bud Spencer tentokrát nehrá svojho typického naštvaného hundroša, ale priblblého dobráka s IQ hojdacej velryby, ktorého jediným zmyslom života sú banány. Banány totiž hýbu svetom, to vie každý Jožko Mrkvička ( pre čechov Véna ). Lenže na ich predaj nemá povolenie a tak sa poprvý krát v živote musí vydať do mesta aby si ho vybavil. Lenže na to potrebuje občiansky preukaz ktorý samozrejme nemá, takže si musí vybaviť najprv ten. Lenže na to potrebuje rodný list ktorý taktiež nemá a bez občianskeho preukazu mu ho nevydajú. Skrátka sa začne topiť v plesnivom močiari byrokracie a to bohužiaľ pozná každý z nás. Nejaký tí smiešny gangsteri ktorých si proti sebe poštve sú oproti tomu len také ľahké rozptýlenie spojené s trochou nezáväzného fackovania. Najlepšia Budova sólovka, jednoduchá až primitívna, ale príjemná komédia ktorá ma vždy pobaví. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Bez Hilla to sice není ono, ale Joe je sympaťák. Konfrontaci dobrosrdečného burana s divokým městským životem už jsme viděli mnohokrát a Banánový král nás tak nemůže ničím překvapit, ale minimálně si v jeho přítomnosti dobře odpočineme a užijeme si titulní skladbu, která svou živelností strčí do kapsy takřka celý film... ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Toto je vcelku rozporuplný film, ja sa prikláňam skôr na stránku kritikov. Bohužiaľ, z môjho pohľadu tu je citeľná absencia Hilla, chýba tu ľahkosť a viac vtipných momentov. Z Buda spravili dementa, ktorý nič nevie a má len silu. Keby aspoň nejaké tie bitky boli, ale v celom filme je ich žalostne málo. Vyzdvihnem hlavne titulnú pieseň, ktorú už niekoľko hodín neviem dostať z hlavy. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že jsi voják. Seš branec! Voják se z tebe stane až skončíš základní výcvik za osm neděl, jasnýýý. Takhle doluho nemůžu čekat, doma na mě čekaj děti a hlavně banány. Pomáhej mě Julius Caesar, z tebe udělám pořádnýho vojáka. Vynikající dialogy a hlavně oddechovka do každý nepohody. Bud Spencer, byl vždycky svůj. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama