Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká búdúcnosť. Ľudia zo skúmavky už nie sú len fantáziou, vzduch plný prachu, nedostatok jedla a kvalitného kyslíka pripravuje pozemštanov o nádej na lepší zajtrajšok. Ľudia o posledné potravinové zásoby nebojujú na vojenských poliach, ale v arénach, kde o víťazstve rozhodujú stotonové bojové stroje. Finálny zápas sa pomaly blíži a stajne robotov Alexander a MasimutoTech pripravujú svojich pilotov na záverečný boj, ktorý skomplikuje nielen priemyselná špionáž, ale aj láska. (D.I.G)

(více)

Recenze (125)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Krásný béčko v zajímavě situované budoucnosti. Budoucnost je jenom nastíněná a děj se točí kolem zápasů samotných. Graham to táhne s přehledem. A celý film má ještě nádech osmedesátek se všema plusama a záporama. Plusů je u mě víc. Tyhle filmy miluju. -"I'm gonna get in this thing and I'm gonna kick - your - ass!" ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

No teda som aj zabudol, že tento film existuje. Pritom som ho ako malý chlapec videl na páske 30x. Dnes už na mňa v dobe transformérov toto staré skrípanie železa, vôňa zhoreného paliva alebo vystrlená obria kovová ruka nepôsobia takým silným dojmom ako vtedy. No ale vtedy to bola bomba a dodnes sa pamätám ako mi otec doniesol ako darček túto vhsku s mne oči zažiarili tak silno, že Matsumotova tajná zbraň bola oproti tomu už hasnúca diódka. Vtedy by to bolo určite za 5*, ale dnes tomu dám slušné 3*. 65% ()

Reklama

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Před dvaceti lety, když mi bylo 5 a já sledoval tenhle film na zrnící televizi, jsem si připadal jako v jiném světě. Robot Jox se u nás vžil jako označení pro kteréhokoliv bojového robota. Když jsem si vybíral robotí hračky, kontroloval jsem, jestli mají pásy. V té době jsem podobný film jaktěživ neviděl, a nevěděl jsem, že na podobný film si ještě hodně dlouho počkám. Nostalgii stranou, příběh je lehce připitomělý, herci prkenní a zápletka až na rychlý úvod velmi jednoduchá. Efekty jsou však skvělé i dnes a roboti mají pořádné ocelové koule. Pohledy z kabiny, kdy pohyby řidiče korespondují s pohyby obřího stroje jsou prostě nádherné. Je mi záhadou, proč battletech ve filmech neprorazil. ()

parabellum 

všechny recenze uživatele

Srdeční dětská podívaná. Jooooooooo když byly transformeři ještě kreslený, tak pro mě byl Robot Jox vysloveně zbožňovaný film. Pravidelně každý půl rok jsem si ho pouštěl a koukal jsem, jak proti sobě jdou dva monstrózní mechové řízený lidma. Vůbec mě nevadilo, že už na tu dobu bylo dosti slabé technické zpracování, pomalost daných soubojů a i herci se zrovna nepřetrhli ve hraní. Prostě parádní béčko se vším všudy. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Dávám tomu z nostalgie trojku. Pamatuju si, jak jsem si to půjčil v půjčovně kvůli obrázku na obalu. Čekala mě spousta celkem pěkných triků a celkem dementních scén Snad nejtrapnější je, když ženská hrdinka ze zkumavky zkoumá spícímu hlavnímu hrdinovi (který byl ještě zplozen postaru) šulína a když se probudí, tak mu to vysvětluje - že chtěla zjistit, jestli hrdinové nemají nějak zvláštně odlišné tělo. No děs. Je to něco mezi Transformers a Strážcema vesmíru, nesmíte od toho nic očekávat. Ale jinak roboti celkem gut. Dodnes si pamatuju názvy hlavních robotů - Macumoto 14 a Kowalevski 42! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • V písni "The Becoming" od Nine Inch Nails jsou nasamplované zvuky z filmu. (Corpsegrinder)
  • Studio Empire Pictures během natáčení zkrachovalo. Film koupilo a dokončilo studio Epic Productions, stalo se tak však až o více než dva roky později. (-bad-mad-wolf-)
  • S rozpočtom 7 miliónov amerických dolárov to bol najdrahší film vyrobený štúdiom Empire Pictures. (beso74)

Reklama

Reklama