Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Horšie séria ani skončiť nemohla. To, že je to prakticky remake dvojky, by nevadilo až tak ako ten malý bastard. David Bradley má nulovú charizmu, nie je tu Steve "Rambro" James, aby zachraňoval film, ktorý je navyše už sám o sebe strašne detinský, detský, infantilný, plný trápneho humoru a doslova preplnený tým rádobysympatickým malým "ninjom". Áno, mať desať tak slintám blahom. Desať už ale nejakú tú dobu nemám. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to moje první setkání s "Americkým Ninjou" a už nikdy! Na tomhle jsem opravdu nevyrostl a viděl jsem to až včera. Nemám slov. Nemám pozitivních slov. Už nikdy nechci vidět, jak se mladý klučina s gameboyem(či co to bylo) v ruce, během hodně malé chvíle naučí bojovat jako ninja či jiný dobrý bojovník, jak najednou z ničehonic umí meditovat a další podobné věci. Aspoň ten hlavní herec a herečka byli trochu sympaťáci, ale nic víc. Ani ty boje za nic nestály. 5% ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Modrí ninjovia. Fialoví ninjovia. Bieli ninjova. Čierni ninjovia. Ale áno príde aj červený ninja. Hlúpučký film s neskutočnými zápltekami na vyvolanie súbojov. Naivné ale pri tom aj trochu roztomilé. Snaha o humor sa počíta, bitiek je naozaj dosť, záporáci sú ako zo škatuľky a Bradely je málokde taký sympaťák ako tu. Oproti takému AMERICKÉMU SAMURAJOVI skvelá zábava. "Ako to urobil?""To sa dozvieš, keď sa staneš ninjom." Len pre notorických fanúšikov starých čias... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na Amerického Ninju 5 mám dobré vzpomínky z dětství z doby kdy jsem ho žral a nahrával na VHS v dnešní době když se na to podívám tak to vypadá trapně ale ty vzpomínky zůstávají. V televizi a na dvd jsou daleko horší sračky co se vydávají za akční filmy a mají vyšší hodnocení než toto takže zas tak špatně bych to neviděl. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je zde určitý obrat k lepšímu, také díky tomu, že zde není žádná návaznost na předchozí díly, snad jen to, že jsou i zde ninjové. Příběh je opět o ničem, ale oproti 3. a 4. dílu je tu drobný pokrok. Je zde velice užitečných věcí, třeba, že díky propleteným prstům si můžu sundat pouta bez klíče, když hodim na zem pod sebe dýmovnici, tak se dokážu vypařit s kouřem a plno dalších podobných důležitých dovedností. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Po filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) se David Bradley vrací do filmu jako jiná postava. Ve filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) hrál postavu Seana Davidsona, zatímco v tomto snímku ztvárnil postavu Joea Kastla. (mzss1)
  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)
  • Původní Americký ninja Michael Dudikoff se také jmenoval Joe, tedy stejně jako hrdina v tomto pokračování. (SNCIS)

Reklama

Reklama