Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Legendární zábavná a šokující reality show po americku! Jaké to je vyměnit si život s někým, kdo má úplně jiné názory a odlišný pohled na svět? A jaké to je muset se starat o cizí divnou rodinu? Výměna manželek USA přináší šokující srážku neslučitelných světů. Situace, ve kterých není na rozbouřené city nouze, které ale zároveň přinášejí důležité životní lekce... Dvě manželky z naprosto rozdílných domácností, s přesně opačnými názory, společenskými zvyky a stylem výchovy dětí si na jeden týden vymění život. Nenechte si ujít nečekané střety absolutně nekompatibilních světů v zábavném, dojemném, šokujícím a někdy až drastickém zábavném pořadu Výměna manželek USA. Na jedné straně stojí bohatá matka šesti potomků. O peníze nemá nouzi, každá překážka pro ni znamená vítanou příležitost posunout se dopředu, a ani náhodou nedá dopustit na vzdělání a přísný řád. Co když se vymění s hipísáckou máti z druhé strany, která pobírá podporu, svých osm dětí zásadně neposílá do školy a žije s nimi jako nomád v autobusu? A jak to dopadne, když se moderně založená máma z velkoměsta, která je posedlá technologiemi a prožívá všechno online před kamerou, dostane na venkov? Co když se vymění s farmářkou, již nějaké to techno vůbec nezajímá? Můžete se spolehnout, že každá z těchto Výměn manželek vyústí v prozření. Všechny epizody této legendární reality show jsou plné rozbouřených citů, ale zároveň přinášejí důležité životní lekce obou manželek, jejich dětí i celých rodin. (TV Prima)

(více)

Recenze (46)

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Po jednom díle, na který jsem širou náhodou narazila v televizi, a na který jsem zůstala zírat s otevřenou pusou, jsem se dostala do jakéhosi chorobného stavu, který má za následek skutečnost, že začínám tuto reality zcela bezostyšně a úchylně vyhledávat. Zkrátka to co je zde k vidění je opravdu možné jenom "in Amééééricááá." Čarodějka létající na astrální výlety na koštěti, domácí bohyně, fitnes magoři, vymytý infantilní model a jeho tupá manka, středověká rodinka, tunová mařka s manželem co "jedí zdravě", lovci medvědů - zkrátka různorodá škála naprosto šílených akterů nebere konců. Scénář obvyklý v české kotlince jak jedna blbka drhne druhé blbce špajzku tu opravdu nečekejte ....... prostě prdel ()

elisabetha 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem tak přišla domů dříve a nevěděla, co mám dělat. Udělala jsem si večeři, zapnula televizi a najednou mě vyděsil křik. Nějaké dvě ženy na sebe hrozně ječely. Co to je? Výměna manželek v USA. Z Náhodné podívané se stala oblíbená zábava. Je to tisíckrát lepší, než ta naše ubohá česká náhražka. Ve státech mají hold z čeho vybírat, takže se to v seriálu extrémy jen hemží. Opravte mě, jestli tam někdy byla nějaká normální rodina? :) ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

O dost brutálnější, než naše česká verze. Oceňuji, že v USA se více řeší vztahy rodiče-děti a ne kdo má větší bordel v baráku jako u nás v Česku. Tyhle americké rodiny jsou tak zvrácené, že už se snad ani ničemu nedivím. Ale jestli některé z dílů nebyly trochu nahrané, tak jsem čínský bůh plodnosti. ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Tak to já si teda stojím za tím, že česká výměna je lepší. Tady pozorujeme pořád ty samé případy. Lidi, kterým je vše ukradené, vs lidi, kteří cvičí své děti jako v cirkuse, aby byly úspěšné a oblíbené. Ze začátku dobré, ale po pár dílech se vám toho přejí. Dobré tak maximálně na zvednutí sebevědomí ve smyslu "nejsem až takovej bordelář" nebo "vlastně sme docela normální". ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Psala jsem to už u české verze, ale nedá se prostě přehlídnout, jak tahle verze nabízí v každém díle fakt extrémní životní styly, zatímco u nás prostě prohodí jednu melírovanou paní při těle s druhou takovou paní. Největším odvazem pak je, když se pošle paní z paneláku do bytovky, nedej bože do rodinného domku. Vrcholný vtípek režie představuje předhození slepice nebo králíka takové panelákové paní.... Ehm, no nic moc, žejo. V téhle US verzi je dodržený aspoň nějaký dramatický oblouk, vidíme katarzi a finální diskuze ve čtyřech mívá dokonce i nějaký ten smysl a vyústění. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama