Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ďáblovo dílo nemělo vůbec přijít na svět. O morálce pořadu mi nestojí za to se vyjadřovat, ale i kvalita je hrozná. Bohužel ještě častěji jsou horší účastníci. Viděl jsem jen občas sem tam nějakou minutu a to mi stačí na věky věků. Největší hrůza a katastrofa, zlaté tragické filmy Stevena Seagala:-). ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Mylá náhradňí maminko vytej v našej garzoňijéře. Žiju tady s chujem starym tancošem a našima ďetma který se nazívají erika, koloman, etela, gizela, eržika, sandra, gejza, imrich, zoltán, tibor, margita, elemir, dezider, marika, atila, aladár, fero, joža, samanta, šarlota, anabela, adriana, vanesa, patrik, aranka a arpád. Chuj stary tancoš odjížďí každý ráno našim žigulikem do kolbenky řezat traverzi do zběrny a ja vstavam o pul desaty bych hnala děcka čorovať do glóbusu na obživu. Nejmlačí arpád nechodí a se pomočuje a eště neumi chcať do umivadla tak to náhradňí maminko opstarej. Na otpoledne musiš zavařit boršče pro celu rodinu a aj ňáku tu kačenu kerou aranka vymenila u Giňi za šmatrání na mindžu. Večer chuj stary tancoš odvaží gizelu k hájveji čekať na brachu a kdyš se pak holka nad ranem navrací koukaj jej pisky s trenyrek až ke kolenam tak se teho nahradňí maminko nigdy nelekej. Nejstarši erika je bystra a mudra a aj vistudovala napravne zařizeni za el paso s elemirem na gadži s felicijí a teť viděláva robotou u kyblu v telekomu. Přet spanim řeže chuj stary tancoš deti hadicí ale jinak sa to nezda ma aj dobre srce. Každu středu přicháza strejda gadžo milan s humanitarni pomocí od profidentu a škemra o love tak ho obdaruj startkama a na ňej višli aladára ať ho vyřiďi. Tak ať se ti mylá náhradňí maminko v našej garzoňijéře libí a aj snad poznáš i krási celeho chomutovska. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Formáty úspěšných zahraničních pořadů se u nás běžně kopírují, většinou s problematickým výsledkem. Znám jediný případ, kdy je česká verze zajímavější než její vzor. Americká Výměna manželek má sice (paradoxně) na ČSFD vyšší hodnocení, je ale mnohem dryáčtější než její český klon. Etnicky, kulturně i nábožensky komplikovaná struktura americké společnosti zdánlivě umožňuje podniknout hodně zajímavou sondu do soužití lidí různých ras, tříd a náboženských konfesí, jenže v praxi nejde o nic jiného než najít co největší magory a vymezit je proti sobě. Kameru zajímají pouze konfliktní situace a radikální střih neumožňuje nic víc než to nejlacinější ždímání emocí. Česká verze je kultivovanější, delší, představuje zázemí účastníků, má tendenci vyprávět lidské příběhy. Jistě, stále jde o voyaerství, ale vedle toho mají první řady nepopiratelnou sociologický rozměr a především pro ženy má nahlížení do cizích kuchyní i určitou terapeutickou hodnotu - vidí, že i jinde je provoz domácnosti složitý a mnohé rodiny mají k dokonalosti daleko. Pořad sice vyvolává kategorické morální odsudky z řad komentujících, ale dno reality show je nutno hledat úplně jinde (osobně mezi ně řadím Big Brother a jeho odnože). Výměna manželek patří ve skutečnosti k tomu nejzajímavějšímu, co reality show u nás nabídly. Pozdější řady ve snaze o udržení sledovanosti nabídly stále hraničnější charaktery s konfliktnějším potenciálem a krok za krokem se blíží americkému východisku. Celkový dojem: 40 %. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát vyzkoušený recept na blivajz, po kterém se mohou utlouct ti, co lační a žízní po čumendě do cizích životů a čechrání vlastního ega ujištěním, že jejich existence je mnohem kvalitnější než přežívání těch exotů, co za pár litrů propůjčí rodinu a prodají soukromí. Model zůstává stejný, hraje se na léty osvědčenou klauniádu. Ženuška chce, aby si ten její uvědomil, co v ní má. Jeho blahorodí je buď chlívák, macho nebo fňukající bábovka. Ona buď obsedantní uklízečka, zanedbaná troska nebo fňukající buchta. Jednou happyend, podruhé badend, jednou restart a přesluníčkováno, podruhé rozvod a hromy blesky, a nejčastěji návrat do starých rezavých kolejí. Křik, pláč, konflikty, objímání, odmítání, pomlouvání a další divácky vděčné zápletky. Celkový dojem asi stejný, jako když si sednete na mez a hodinu budete zblízka zírat na kupu hnoje. Ale co člověk, to jiný nos. :) Co mi ale opravdu vadí, je angažmá dětí – čím jsou menší, tím víc se mi to hnusí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zajimavý pořad, u kterého se zasměju a občas se velmi divím, jaký někteří lidi dokážou být. Neříkám, že naše rodina je úplně normální, ale když se podívám na lidi, co jdou do tohodle pořadu, tak si říkám, že jsme na tom opravdu hodně dobře oproti nim. Některé chování účinkujících je odstrašující a vůbec nechápu, že takovýhle blázni mezi námi žijí. Mnozí jedinci jsou tak labilní, že bych se je bál potkat na ulici. Možná proto si tenhle pořad nenechávám ujít, protože mě to svým způsobem uspokojuje a jsem rád, do jaké rodiny jsem se narodil. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama