Reklama

Reklama

The Stars (Are Out Tonight)

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Horor
USA, 2013, 6 min

Recenze (11)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

David Bowie byl úleťák a jeho muzika nesedí každýmu. A když už nesedne muzika tak třeba aspoň osloví tenhle hororově laděnej videoklip, kterej se podle mě k_revsky povedl. A proto jsem rád,že jsem to byl právě já kdo ho svýma čtyřma hvězdama 12.10. 2016 vyhoupl do červených čísel. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tilda Swinton je odporně hnusná ženská o kterou bych si v reálu neopřel ani kolo, ale jako herečka je dobrá – to musím uznat. David Bowie byl svým způsobem podivín a velmi dobrý hudebník a muzikant. Tohle spojení nám přineslo vcelku slušný klip, který měl zajímavý děj i hudební doprovod. Nicméně Bowie stvořil během své bohaté kariéry lepší kousky, než byl tento. I z toho důvodu zůstávám u průměrného ohodnocení… ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kým uspatá Where Are We Now? ma nechala chladným, The Stars (Are Out Tonight) je už definitívne bombastický comeback glamrockového chameleóna. Tak pieseň ako aj mrazivé video, spájajúce gotický horor a showbiznis, sú v podstate dokonalé. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen r'n'r... a před deseti lety by mě nejspíše iritoval. Ale ve spojení s videem od Florie Sigismondi mi celá záležitost připadá nesmírně (možná nehorázně) zábavná. Bowie, Tilda Swinton, Andrej Pejić, gender-bending (s humorem, leč nikoliv ordinérní); nostalgie, a zároveň nadhled, ba sarkasmus. Zdařilé. Velice velmi. Jako by David Bowie říkal: "Prostě už jsem takovej... a nebo ne?". P.S. Un Chien andalou. ()

Zajímavosti (1)

  • Tilda Swinton hrála již v roce 1996 hlavní roli ve videoklipu "The Box" elektronické skupiny Orbital. (ČSFD)

Reklama

Reklama