Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (17)

Fido 

všechny recenze uživatele

První sérii seriálu BBC Broadchurch činí pozoruhodným nejen podoba s Forbrydelsen, ale několik dalších skutečností: Výborné psychologické vykreslení rodičů i dalších hlavních postav a podezřelých, dostatek emocí, velmi dobrá hudba a na BBC vcelku netradičně správná řešení několika morálních dilemat, včetně pozitivní role místního duchovního. ()

Mngwa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla kvalita. Vlastně jsem ani nic moc nečekala, dokonce jsem si tak trochu myslela, že půjde o jednu z těch groteskních rádobydetektivek, u kterých většinou usínám. Naštěstí jsem se mýlila. Povedlo se tady snad skoro všechno - super scénář, který plyne přesně tím správným tempem, sem tam nějaký ten zajímavý detail, který vám něco chytře sdělí, psychologická hloubka děje ... i kdybych chtěla najít nějaký zápor, tak bych asi na nic nepřišla. Nejen závěr, ale i některé dějové posuny mě totálně rozhodily. Prostě jde o jeden z nejlepších krimi seriálů, jaké jsem viděla za dlouhou dobu. Jsem zvědavá na další série, i když s trochu bojím. Tvůrci si tímto totiž nasadili pořádně vysokou laťku. edit: Další série nezklamaly, jen jich mohlo být více :( ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě působivá detektivka z ospalého anglického městečka, která se stejnou měrou zaměřuje na šokující vraždu malého chlapce, tak i na rodinné drama a následky tohoto hrůzného činu na několik na sobě nezávislých obyvatel. Tvůrci si s diváky krásně pohrávají, neustále předhazují falešné stopy aby nakonec přišly s šokující emocionální ránou. Jsem zvědav na další dvě série. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Sledovat po 7 dílů nesympatickou dvojici detektivů, jak tápou v případu vraždy 11 chlapce, to je chvílemi dosti nuda. Celé se to dá vydržet hlavně proto, že je divák opravdu zvědavý, kdo z mnoha podezřelých je opravdu pachatelem. 8.díl pak přinese skutečně překvapivé rozuzlení, což výrazně vylepšuje celkový dojem ze seriálu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý seriál, který mě naprosto ohromil nejen napínavým příběhem, ale také hereckým obsazením. Ať už Olivia, David nebo Jodie všichni byli naprosto dokonalí. Líbilo se mi, že se každý díl věnoval někomu jinému a opravu jste měli pocit, že to mohl udělat kdokoliv. S přítelem jsme podezřívali snad každého a vymýšleli si různé teorie a je skvělé, že tohle dokáže v divákovi seriál vyvolat. Nakonec jsme výsledkem byli hodně překvapení. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama