Reklama

Reklama

Sleepwalking in the Rift

Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA, 2012, 2 min

Obsahy(1)

Cary Fukunaga natočil krátký snímek jako kampaň pro módní značku MAIYET,který je zasazen do Keňské divočiny. Herečka Haley Benett v hlavní roli oděná v kolekci 2013 již zmiňované značky prožívá romantické chvíle se svým průvodcem africkou divočinou. (JohnFitzgerald)

Recenze (23)

swamp 

všechny recenze uživatele

Vím, že se opakuju se po okolních komentářích, ale Fukunaga si střihl Malicka s velkou bravurou. Tomu říkám kvalitní a nenásilná kampaň módní značky! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Kamera, hudba, jednotlivé zábery, herci, hovorené slovo a všetko to Cary výborne spojil dohromady ... má to svoje čaro ... a tá biela blúzka s čiernymi nohavicami, tak tá je super. ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nevědět jméno režiséra a z obsahu, že se jedná pouze o krátký spot, myslel bych si, že si na nás Malick chystá něco nového a předkládá nám lahodnou ochutnávku. Bohužel, není tomu tak, ale aspoň je důvod se těšit, co příště Cary Fukunaga předvede v celovečerní délce .. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Afrika romantická. Aneb i černý kontinent má svou krásnou stránku, kdyby tomu někdo pod vlivem všeho toho zla, co se tam často děje a je vyváženo skrze Hollywood do světa, tvoříc zkreslený obraz v očích mnoha (čím dál častěji slyším tyto stížnosti ze strany Afričanů), nevěřil. Krásná Haley Bennet, silný Fares Fares a kraťoučký průlet překrásnou přírodou. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Malicovsky melancholická podívaná, plná krásných obrazů a podmanivé hudby. I na ploše pouhých dvou minut, nesmírně působivé. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama