Reklama

Reklama

Sleepwalking in the Rift

Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA, 2012, 2 min

Obsahy(1)

Cary Fukunaga natočil krátký snímek jako kampaň pro módní značku MAIYET,který je zasazen do Keňské divočiny. Herečka Haley Benett v hlavní roli oděná v kolekci 2013 již zmiňované značky prožívá romantické chvíle se svým průvodcem africkou divočinou. (JohnFitzgerald)

Recenze (23)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Kamera, hudba, jednotlivé zábery, herci, hovorené slovo a všetko to Cary výborne spojil dohromady ... má to svoje čaro ... a tá biela blúzka s čiernymi nohavicami, tak tá je super. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Afrika romantická. Aneb i černý kontinent má svou krásnou stránku, kdyby tomu někdo pod vlivem všeho toho zla, co se tam často děje a je vyváženo skrze Hollywood do světa, tvoříc zkreslený obraz v očích mnoha (čím dál častěji slyším tyto stížnosti ze strany Afričanů), nevěřil. Krásná Haley Bennet, silný Fares Fares a kraťoučký průlet překrásnou přírodou. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nevědět jméno režiséra a z obsahu, že se jedná pouze o krátký spot, myslel bych si, že si na nás Malick chystá něco nového a předkládá nám lahodnou ochutnávku. Bohužel, není tomu tak, ale aspoň je důvod se těšit, co příště Cary Fukunaga předvede v celovečerní délce .. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Vím, že se opakuju se po okolních komentářích, ale Fukunaga si střihl Malicka s velkou bravurou. Tomu říkám kvalitní a nenásilná kampaň módní značky! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Malicovsky melancholická podívaná, plná krásných obrazů a podmanivé hudby. I na ploše pouhých dvou minut, nesmírně působivé. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

vizuálně úžasná a magicky působící óda na život v africké divočině.. vůbec bych se nezlobil, kdyby z toho vznikl celovečerní film.. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Už u Jane Eyre jsem v Carym vycítil Terrence Malicka. Zde to potvrdil, až je škoda, že se jedná o reklamní kampaň. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nedokážu posoudit, jak toto může fungovat jako reklama a co to má vlastně společného s oblečením, ale vizuálně je to nádherný klip. Podmanivý. Proste Cary je mistr obrazu a detailu. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Hledáte důkaz, že i na dvouminutovém reklamním spotu pro módní značku (!!!) lze poznat opravdu kvalitního filmaře? Pusťte si Sleepwalking in the Rift. Fukunaga během 120 sekund opět prokázal, že v něm dřímá obrovský talent a já jen doufám, že ho v budoucnu dokáže naplno prodat. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Cary Fukunaga je režisér, kterému se dá nějaká vizuální nuda těžko vytýkat. Tahle dvouminutovka je spíš kuriozitka než film. Za rychle sestříhaným sledem záběrů se ale kupodivu skrývá příběh, co by neztratil dech ani během celovečeráku.. 7/10 ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Videl som to dva krát. Druhýkrát som vypol zvuk a len sa nechal unášať nádhernými obrazmi, ktoré mi boli predkladané....a najmä vďaka tomuto pôžitku dávam o hviezdičku viac ako som chcel dať pôvodne. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Look, glamour everywhere! Nějak mi tohle spojení uvědomělého estéta Caryho a fashion labelu nejde dohromady. /// EDIT: Tak Maiyet je dokonce prý projekt emancipační. No... ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

I kdyz jde vlastne o reklamu, dokaze Fukunaga na plouse dvou minut ukazat, ze ma velike obrazove citeni a ze si umi hrat s emocemi i bez dialogu. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Skutečně z toho jde velice cítit Malick. V dobrém slova smyslu. Vizuální krása, poetika na Vás zcela jistě dýchne i během krátkých dvou minut. ()

Reklama

Reklama