Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ten námět není nijak originální a navíc to prvních cca 20 minut vypadá na dost nesympatický road trip. Jenže pak si to všechno nějak sedlo, hlavní dvojka si to parádně dává, celé to působí hodně příjemně...aby mě to v závěrečné třetině emočně vyždímalo tak, jak to kdysi uměly jenom staré dobré jihokorejské fláky. Velké překvapení. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Francúzsky remake som nevidel, ale po tomto už ani netúžim. Kto videl, vie si predstaviť dôvod. Úžasný film s neskutočne silným koncom, ktorý... neprezradím, kto nevidel, nech to napraví. Ako manžel, otec, rodič, ťažko sa mi hovorí, toto som nečakal, bol to tretí film za tri dni s Eugeniom Derbezom, prvý bol Latino Lover, potom Overboard, takže každý, kto filmy pozná, vie aký šok musel byť tretí v rade a to tento. Nebudem riešiť celý film do podrobností, za mňa mal srdce, mal vtip, mal dušu a mal neskutočné emócie na konci. Možno je to vinou osudu, že moja dcérka je podobnom veku ako vo filme, ale nech si o mne myslí kto chce, čo chce, mňa osobne to zasiahlo viac, ako by som si prial a to preto, lebo som absolútne nemal potuchy, o čo pôjde okrem hlavnej premisy. Je to film, ktorého koniec vás prinúti premýšľať o živote, o tom, aký ste vôbec človek, o tom, čo má skutočnú hodnotu a čo nie. Kto toto nepochopil, je pre mňa osobne "bezcitné hovädo" a kľudne sa za to do mňa pustite, je to môj názor a neustúpim od neho. Je to film, ktorý patrí medzi to málo vyvolených, ktorých len prvé zhliadnutie je to pravé, je to ako o prvom dojme, ten je tiež len jediný. Za mňa absolutórium 100% a Eugenio Derbez, ktorý to dokonca režíroval, produkoval a zahral si hlavnú úlohu, je pre mňa odteraz pojem a je mi ľúto, že som naňho narazil prvý raz dva roky dozadu. Ale napravím to. ()

Reklama

Zick01 

všechny recenze uživatele

Začátek ujetá sranda, která se někomu líbit bude a někomu ne, postupně se rozvíjí do příběhu, kde si říkáte, že už víte jak to dopadne a ono ejhle. Mno, když nevíte na co koukat, mrkněte klidně na tohle. Není to úplně přiblblá jihoamerická telenovela a na konci pak budou dávat předcházející scény z filmu větší smysl... u mě za 3* ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrá mexická verzia filmu "Aj dvaja sú rodina". Teda počkajte, tento film vznikol skôr, takže "Aj dvaja sú rodina" je vydarená verzia tohto filmu. Príbeh je v podstate rovnaký. Príbeh otca, ktorý pre svoju dcéru obetuje všetko, aby na konci čelil možnosti o ňu prísť. Produkcia je obstojná aj keď spočiatku tak nevyzerá. Podobne Andrés Vázquez v úlohe Valentína nie je Omar Sy a sprvu nie je veľmi presvedčivý. Hneď som si povedal, že to je úloha šitá pre Pierra Richarda. Akonáhle sa však Valentín vnorí do úlohy otca a opustí rolu neviazaného mladíka, začne byť jeho výkon uveriteľný. 75% ()

Shadowrat 

všechny recenze uživatele

Krásný film. Komedie a drama, vtipné a úsměvné situace fantazie střídá drsná realita. Ale o tom to asi je, je to prostě přenesený život do podoby filmu. Nemůžete ho brát příliš vážně a přeci to někdy jinak nejde. Za mě, je to krásný kousek, na který se rád podívám znovu. I když potitulkovou scénu bych s klidem vynechal a nechal raději ještě v klidu doznít závěr filmu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama