Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Takija Gendži odmaturoval, odešel ze školy a nyní je na někom dalším, aby se dostal až na „vrchol potravního řetězce Suzuranu". Opět se začínají rozjíždět boje, obzvláště s příchodem nových studentů. Mezitím, co se řeší boje uvnitř školy, se pomalu schyluje i k bojům mimo ni – s technickou školou Kurosaki. (Zíza)

Recenze (11)

Happens 

všechny recenze uživatele

Zlatý Crows Zero klasika. I ten druhý díl byl celkem nářez. Tohle je něco mezi remakem, parodií a volným pokračováním, které se ale snaží navázat. Je to pro fanoušky Crows Zero spíš smutné, jak zůstal naprosto stejný děj, ale zmizelo charisma. Charakter filmu se vytratil. Mrzí mě, že původní režisér se neujal kormidla. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Vrány jsou zpět. Na Suzuranu se opět začíná dít plno věcí a nesmí u toho chybět mlátičky, nabíraní členů, soupeření škol a dobrý soundtrack. Výměna hlavních postav filmu moc neuškodila. Celkově hrdinové byli sympatičtí a ty jejich účesy( Wau). Na druhou stranu je to zase to samé dokola, kdy už víte po 5 minutách filmu jak to skončí. Bitky neprošly žádnou inovací a tak jsme svědky jen pěstních mlátiček(ikdyž na tom ta série staví). Výhodou celého filmu je soundtrack. Ten je bezchybný. Pro fanoušky Vran je tohle asi povinnost, ale nečekejte nic extra. Já u toho 3x usnul :D ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vrány jsem měla vždycky moc ráda, ale třetímu dílu chybí to navíc, co měly ty předchozí. Nějaké vazby, případně síla přátelství z toho vůbec není cítit. Je to takové nanicovaté, ploché a povrchní. Hudba je sice stejná jako u předchozích dílů, a tak to zní skvěle, jenomže to je jediné "skvělé" na filmu. Herecké výkony komentovat nebudu, o ty tu beztak nikdy nešlo, ale bitky už nevyznívají jako něco kůl, ani něco, co je důležité. Jsou jen jakýmsi prostředkem vyjádření puberty a srovnávání se s minulostí. Bohužel ale jak je film jen povrchní, vůbec to nevyznívá zajímavě. Působilo to na mě jako zobrazení smutného života několika postav protkaného bitkami středoškoláků. Nic moc. Masahiro je sice docela fešák se širokými rameny, ale to je v tomhle filmu úplně fuk. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Sledovat necelých 120 min skupiny mladejch rváčů, jak si non-stop - non - stop pořád dokola rozbíjej tlamy, jak do sebe řežou hlava nehlava ... mezi tím poslouchat naprosto nesmyslný dialogy o ničem nebo o bezvýznamných věcech .... a zase a zase si rozbíjej držky, rány tak strašný, že po jedný, by tomu druhýmu ulítla palice jak rotující kedluben na oběžnou dráhu!! :)) Do toho nějakej ten kopanec do břicha, kolenem do hlavy, hlavou o zeď a zas a zas ... Koho tohle může proboha bavit??? Mě!!! :-DD Mě se to líbilo asi stejně jako předchodí díly. Změna režiséra měla za následek trochu jinou atmosféru, což bylo fajn, Miikeho moc nemusím. Navíc úžasnej vizual a úžasnej soundtrack, barvičky, kamera, kostýmy ... Je to sice blbost, ale mě ty třetí Vrány bavily stejně jako předchozí a neodtrhl jsem se ani na chvíli. Trochu mi to připomínalo málo známej, ale nejlepší "školní vybíjecí masakr" Doroppu / Drop (2009) ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bohužel tohle mi už nesedlo. Třetí díl slavné série, která je pokaždé totožná ! Tenhle díl je úplně stejný jako první akorát s jinými postavami. Akce mě nudila, nezajímala, je podivně sestříhaná bez choreografie, připomíná to "hospodské rvačky", které nesnáším. Potěší pouze skvělé účesy všech zúčastněných, ale to mi k filmovému zážitku příliš nepřidá a hlavně je to táhnoucí nuda, to je snad největší filmův problém. Japonci nemají tyhle akčňáky v paži a měli by se spíše věnovat Anime. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama