Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (84)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Melissu McCarthy mám rád v seriálu Mike and Molly,ale filmové role si evidentně moc vybírat neumí a nebo bere úplně vše co se jí dostane pod ruku.I Tammy je ze začátku neuvěřitelně otravná a nesympatická a není moc důvodů se smát.Postupem času sice film přejede do relativně normálních a snesitelných vod,ale humoru je i tak po málu a zasmál jsem se všehovšudy tak 3x,což na komedii není zrovna moc.I přesto,že jsem nic moc nečekal je to nakonec celkem zklamání...40% ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle katastrofu nedokázala zachránit ani Sarandon, ani Collette, Bates, a dokonce ani Oh. Sračka, hrající si na crazy roadtripovou komedii, přitom jediný, co divákovi nabízí, je pocit studu a trapnosti. Opravdu jeden z nejtrapnějších filmů, co jsem kdy viděla, a že už jsem těch sraček viděla hodně. ()

Reklama

Sheffield odpad!

všechny recenze uživatele

Jak asi může dopadnout film, jenž začíná slovíčkem shit! a kde hlavní protagonistka pronese naprosto geniální větu s informací, kterou fakt nepotřebujete vědět: „Víš, jednou mě vyprstil Boz Scaggs."? Kdybych to měl popsat jednou větou, tak je to vlastně hodinu a půl dlouhé pojednání o tom, že i ten vyžraný keporkak s mizernou životosprávou má nárok na lásku. Komedie bez špetky vtipu, to jsme to dopracovali... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

V road trip komediích to jsou samé pánské jízdy, takže tato dámská byla takovým zajímavým osvěžením. Bohužel, celkově nic extra. Pár nevšedních situací, nějaké to uvědomění a nic víc. Pointa prakticky jasná už dopředu. Hrdinka těžce nesympatická. A humor? Hodně slabý. Takže osvěžení se zvrtlo v silný podprůměr. 40% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který neurazí ani nenadchne. Zasmál jsem se několikrát, takže bych neřekl, že nebyl vtipný, spíš byl takový jednoduchý a ve filmu jsme se nedočkali ničeho originální a ono by možná bylo lepší, kdyby tam nebyla klasická proměna hlavního hrdiny. Susan Sarandon byla skvělá, upřímně mě překvapuje, že ona jde do filmu tohohle typu. Melissu mám rád, ale na pár vtípků se jí jako komediantce tohle nepovedlo... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama