Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdánlivě jednoduchý pracovní úkol se promění v děsivou noční můru. Během obhlídky nelegálních restaurací odhalí renomovaný kritik jídla Marcos hrůzy tajného spolku kanibalů. Renomovaný novinář Marcos přijme investigativní pracovní nabídku - podívat se v utajení na zoubek nově vzniklým "nelegálním restauracím" a napsat o nich článek. V rámci svého vyšetřování zjišťuje, že se v jednom z těchto zařízení konají tajná setkání, během nichž si účastníci stolování pochutnávají výměnou za ohromné finanční částky na lidském mase. Co se zpočátku jevilo jako běžná novinářská práce, se nakonec promění v děsivou noční můru, kde nikdo není tím, kým se zdál být. Připravte se na překvapivý a naprosto nečekaný konec! (Cinemax)

(více)

Recenze (66)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Omnívoros“ má problém s tím, že se snaží být drsný, ale vlastně není až tak moc explicitní. Ne, že by to vadilo, ale myslím, že se mohlo jít ještě trochu dál. Prostřený jídelní stůl ale vypadá dobře. Možná je trochu škoda, že se film snažil o pointu, která je sice dobrá, ale její podání je takové jalové. Stejně se mi ale snímek zamlouval a z hlediska kanibalského hororu je tohle vskutku celkem gurmánské, i když bez přehnaného gore. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LIDSKÉ MASO JE FONTÁNA ŽIVOTA A MLÁDÍ. MÁ PŘEKVAPIVĚ LÉČEBNÝ A REGENERAČNÍ ÚČINEK. JIŽ DLOUHO JE ZNÁMO, ŽE VÁLEČNÍK, KTERÝ SNĚDL MASO...“ /// Když jako parchant pár dní užíráte svojí mámu, může se stát, že v sobě objevíte skrytej talent ke žraní i jinejch lidí (pzn. pro zvídavé - a sraní zákonitě taky). Má to svoje výhody – předně: lidí je jek sraček! Ovšem tady jde o shánění, úpravu a porcování potravy až v druhý řadě. Tohle má bejt HLAVNĚ kulinářskej zážitek! (Nebo prožitek?) Ale baví mě i ta cesta k Marcosovu žaludku. Jasan, ta část, ve který lidi vysej na háku sice chuť na nějakou jednohubku potlačí, ale zdá se mi to bejt bezva nápad. Takovej film o překonání morálního dilema, ve kterým je míra šokovat a zároveň servírovat příběh úměrná časový přípravě a výsledek stane se posléze neuvěřitelně harmonickým, který nechává vyniknout jak sladkým, tak hořkým chutím. A jelikož si dovedu představit pokračování, jdu s hodnocení vo bůček vejš. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych žrát Fugu a zůstat živej. 2.) Potřebuju se naučit, jak se správně zdrhá ze špajzu. 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Prosto explicitních záběrů a gore, žádný kulinářský Hostel. Dle části zdejších komentářů očekávání nenaplněna, atmosféru bych si predstavil hustší a vzhledem k ději věřím, že to vskutku bylo možno. Ovšem zpracování výtečné, které mě opět přivádí na otázku "v čem jsou Španělé lepší filmaři než ti naši?" ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Španělům horory jdou. Film je zvláštně pojatý a svým způsobem originální. Vše se sází na pomalejší tempo a tíživou atmosféru, kdy se divák s hlavním hrdinou docela sžuje. Bohužel k dokonalosti chybí málo. To je rozhodně gore, které tu moc není a moc drastických scén se neukáže. To je veliká škoda, jelikož film si je zasloužil a těšil jsem se na ně. Jinak spokojenost a pokud vznikne druhý díl, tak zachovejte atmosféru a dodejte scény a bude to ode mě rozhodně za víc. 55% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh je veľmi zaujímavý a určite neoklamem,keď poviem,že má aj kus originality.Tento film je krutý,surový,extravagantný ale hlavne nezáživne spracovaný.A hlavne to posledne zamrzí,lebo nebyť nezaživnosti a tuposti v scenári,tak film by bol skoro ukážkový. Vadili mi tam hlavne tie trápne prestupy hlavného hrdinu čo išiel do tej reštaurácie,bolo to ako z veľmi nepodareného detektívneho príbehu o únoscoch.Film dosť často nudil a minimálne si vytvoril čas na napätie i atmosféru.Na tento film som sa veľmi tešil ale nedopadol podla mojich predstáv. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Madridu ve Španělsku. (rafix)

Reklama

Reklama