Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdánlivě jednoduchý pracovní úkol se promění v děsivou noční můru. Během obhlídky nelegálních restaurací odhalí renomovaný kritik jídla Marcos hrůzy tajného spolku kanibalů. Renomovaný novinář Marcos přijme investigativní pracovní nabídku - podívat se v utajení na zoubek nově vzniklým "nelegálním restauracím" a napsat o nich článek. V rámci svého vyšetřování zjišťuje, že se v jednom z těchto zařízení konají tajná setkání, během nichž si účastníci stolování pochutnávají výměnou za ohromné finanční částky na lidském mase. Co se zpočátku jevilo jako běžná novinářská práce, se nakonec promění v děsivou noční můru, kde nikdo není tím, kým se zdál být. Připravte se na překvapivý a naprosto nečekaný konec! (Cinemax)

(více)

Recenze (66)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nečakane uhladená Fangoria záštita, nad tak povážlivo seriózne psychologicky spracovaným scenárom. Čo obnáša profesná zanietenosť, ako sa vypláca posadnutosť, až kým človek nezistí , že sa stáva súčasťou toho, čo vlastne vo vnútri odsudzuje a nepripraveného, no udalosťami poznačeného ho pritlačí k zúfalému úniku. Príjemné podprahovo funkčné spracovanie, no viac sa teším na CANIBALa - veď predsa len Perfume....aspoň dúfam. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Marcos Vela mi připomíná děvčátko, kterému chutná pečené kuřátko, ale myslí si, že roste na pultech supermarketů. Ale pak se seznámí s krutou realitou, že se to kuřátko vesele popelilo v kleci 30×30, než mu ufikli ten jeho pípající květáček a vypustili krev, opařili horkou párou, odrbali kartáčema, vykuchali, nožičky usekali a na to konto začne bojovat proti zabíjení kuřátek, možná se z ní stane i vegetariánka. No prostě náš pán chtěl na hostinu, kde budou servírovat španělské ptáčky z opravdových španělů, panenskou svíčkovou z opravdových panen, ale byl mu nějak žinantní způsob obstarávání těch dobrot. Zbytek si shlédněte sami, ale musím uznat, konec nebyl úplně tradiční a potěšil. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film o tajné "domácí" kanibalské restauraci je jakoby/rádoby realistický, ale přece jen je z něj cítit artové pozérství a vyumělkovanost. Můžou za to hlavně zbytečně afektované, zkarikované, tedy nepřesvědčivé postavy aktérů-jedlíků i scény odchytu nešťastných obětí a následné "výroby" masa, připomínající mi svou formou špatné exploaťáky ze sedmdesátých a osmdesátých let. Film mě měl coby diváka asi šokovat, ale spíš mě nebavil a nikterak mě emocionálně nezasáhl. Ale možná je to tak dobře, asi bych tenhle deviantní příběh netoužil vidět zpracovaný výrazně realističtěji, tj. věrohodněji. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je libo ochutnat lidské maso? Máte-li ty správné kontakty, zbytečných deset tisíc Euro na účtu, a nechybí-li vám odvaha, jste na nejlepší cestě za největším gurmánským zážitkem vašeho života. Horory příliš často nevyhledávám, ale toto téma mě zaujalo natolik, že jsem si na film vyhradil svůj čas a na Cinemaxu se na něj podíval. A musím říct, že jsem se ani na vteřinu nenudil! A nejzajímavější na tom, je, že ani nevím, čím si mě tento film získal. Možná atmosférou, ale nebyly tady žádné lekačky, žádné brutální scény, prostě vcelku pohodová atmosféra zatížená pouze psychologickou hrou tvůrců s divákem. Možná si mě získal svou nepředvídatelností. Ano, jen u mála filmů mohu říci, že jsem nedokázal předvídat vývoj v následujících minutách, natož jak celý příběh dopadne. Tento film pro mě ale byl absolutně nepředvídatelný a konec byl z mého pohledu opravdu nečekaný. A možná si mě získal jen tím, že si na nic nehrál. Co divákovi bylo slíbeno v anotaci, toho se nakonec dočkal A možná si mě získal prostě jen tím, jak plynul děj a já byl stále více zvědavější, jak se to bude vyvíjet. Prostě je zde zajímavé a neokoukané téma a jedná se o zajímavý film, který zřejmě ideálně a správně funguje jen při prvním skouknutí. Ale to vůbec nevadí. S čistým svědomím uděluji čtyři hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spoilery.Omnívoros nehraje ani tak na nějakou výraznou atmosféru nebo krvavé scény z vraždění obětí jako spíš na to, že porážka lidí a jejich následná konzumace zde v podání gurmánů vypadá jako něco zcela přirozeného. O to je to celé hrozivější. Holení těla oběti před porážkou pak působí děsivěji, než porážka samotná. Stejně tak dražba masa s vystavenými hlavami zabitých. A protože je zde vše zcela "normální", nikdo se tu nechová jako idiot, ať už jsou to oběti, nebo konzumenti. Z logického chování vyplývá i závěr, který působí neotřele, což se dá říct i o neznámých hereckých tvářích, které mile překvapily. Velká spokojenost. 80% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Madridu ve Španělsku. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno