Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi tu ležel dlouho a není nikterak zázračný ale já se bavil. Duo Jackie Chan a Johnny Knoxville je parádní a jejich spolupráce jim fakt sedla. Film je vtipný, svižný a plný akce. Jackie Chan si jede ty svoje kousky a v jeho letech je to pán. Johnny Knoxville je vtipnej a baví skoro celý snímek. Jo musím přiznat, že zpívat Jackieho Chana písničku od Adele s mongolským doprovodem bylo fakt výborný a vtipný zároveň. Film jsem si užil i přes nedostatky ve scénáři a to je to hlavní. 60% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan bol často krát a v mnohých filmoch mojím hrdinom.. Nie je nič horšieho ako vidieť ho v tejto polohe. Unavený.. neakčný, hrajúci tie isté zápletky a príbehy stále dokola, akurát že bez nápaditosti. To že je Harlin na prd režisér viem, ale ak máme film kde to trio Knoxville, Chan a Bingbing nevedia utiahnúť ani jednou dobrou scénou, je mi naozaj smutno. Jackie by mal začať hrať úlohy primerané jeho veku. Už teraz sa z hrdinu stáva ten tragický herec, ktorý si nevie povedať okej stačilo a furt sa nás snaží presvedčiť že má 20 rokov. Jedna hviezda len za krásne prírodné scenérie. ()

Reklama

radecacek 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan bohužel už dvanáct nenatočil žádnou pecku a Skiptrack se řadí k průměru jeho tvorby. Lokace jsou často nádherné a je vidět, že asi tvůrci chtěli ukázat svou zemi v plné parádě. Nicméně choreografie bojových scén je fádní a režie je místy dost nepřehledná. O scénáři raději nemluvě, jedno klišé za druhým. Potěšilo pár dobrých vtípků a bavil jsem se víc než u Křižovatky smrti 3. Spoiler: Nějvětší mindfuck byl asi song Adele :) ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Tohle bolelo. Scénář sice není špatný a kdyby bylo Chanovi o třicet let méně, asi by to celé fungovalo. Jenže u Chanových komedií divák obdivoval plynulost a rychlost akce, na kterou Chan nepotřeboval kaskadéry. Tady dostane jen zoufalství střihačovo, který dostal nemožný úkol, aby to vypadalo jako za Chanova mládí. I akční hrdina by měl vědět, kdy skončit, a přehrát se do mentorských rolí. Skiptrace se bohužel v akčních sekvencích blíží odpadu typu Neprůstřelný mnich. Hvezdičku za krátký cat fight a mongolský táborák, u kterého si Chan jen tak prozpěvuje a alespoň jednou za celý film není křečovitý. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedená snaha o humornou krimikomedii. Jackie Chan by měl také umět stárnout s důstojností, a uvědomit si, že opravdu není mistrem Šaolinských chrámových škol, a tudíž nemůže udržet své tělo v takové kondici, jako jejich absolventi, potažmo, skuteční mistři. A krimikomedie, během níž mne ani jedna scéna nepřiměje alespoň k úsměvu, je opravdu z mého subjektivního pohledu špatně odvedeným počinem..... 40%, a tedy 2 hvězdy. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Film je věnován památce Kwok Hung Chana (1963–2014). Kwok Hung Chan na filmu pracoval jako kameraman. On a dalších sedm členů filmového štábu se převrátilo na motorizovaném sampanu, čínské dřevěné lodi. Jako jediný nedoplaval na břeh. Záchrannou vestu na sobě měl, když ho záchranáři našli, ale známky života nejevil. (Rominator)
  • U závěrečných titulků běží nepovedené záběry a scény z natáčení. (Matej.Krajci)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama