Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jackieho Chana jsem sledoval a měl velmi rád v době, kdy jeho akčňáky frčely, potom jsem však začal objevovat Asii ( Jížní. Koreu, Thajsko, Hongkong, Indonésii) a přišli hold lepší borci s lepší akcí. Jackie měl vždy akční scény kombinované s humorem a dnes mi to už příliš nesedí, po množství drsných, násilných a surových soubojích, které jsem zhlédl působí Jackieho akce infantilně a nezáživně, což jde mimo mě. Koukat se na Skiptrace dá v pohodě, občas se člověk pousměje, co se týká příběhu a akce, tam spokojený nejsem. Čistý průměr. 50% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád už od ranných let a tak jsem rád za každý jeho kousek. Skiptrace je z řady dalších, které sice nejsou bůhvíják drsné a choreograficky vyšperkované, ale jejich sledování Vás nenudí a u filmu se dá i celkem pobavit. Knoxville je pohodář a chemie s Chanem mu sedí. Já byl spokojený a 3* tomuto filmu úplně stačí. Na čtvrtou bych potřeboval ještě trošku lepší příběh a lepší fighty. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najlepšia scéna bola rozhodne keď Jackie spieval Adele. Chan a Knoxville síce vytvorili zaujímavú dvojku, miestami trápnu, ale to k tomu patrí samozrejme, hlavne k Johnnymu. Neviem ako sa to číta, ale tento film 跳跃追踪 nie je inak nič moc, pár krát sa človek na niečom zasmeje, ale inak je to taká obyčajná komédia s dobrými hercami, ktorý hrali aj v lepších a vtipnejších filmoch. Ale inak je to fajn blbina. Kvôli hercov sa to dá kuknúť. 65% - 3* ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Pád Harlina na samotné dno vlastnej existencie, kde trápny a vložený humor v príbehu s nudným dejom a vycucaným twistom pôsobí pri toporných výkonoch oboch protagonistov pripomína skôr nepodarený cestopis ako plnohodnotný film. Výstavbu deja tohto typu treba zvládnuť a Renny to odfajčil tak ako aj Číňania jemu. Žalostné kreácie unaveného boja ktorý mal byť jediným vodítkom zlyhal a ostatné počítačové efekty v tupom príbehu su čerešničkou na pomyslenej skazenej torte. (videné 21.1.2019, JOJ archív) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi tu ležel dlouho a není nikterak zázračný ale já se bavil. Duo Jackie Chan a Johnny Knoxville je parádní a jejich spolupráce jim fakt sedla. Film je vtipný, svižný a plný akce. Jackie Chan si jede ty svoje kousky a v jeho letech je to pán. Johnny Knoxville je vtipnej a baví skoro celý snímek. Jo musím přiznat, že zpívat Jackieho Chana písničku od Adele s mongolským doprovodem bylo fakt výborný a vtipný zároveň. Film jsem si užil i přes nedostatky ve scénáři a to je to hlavní. 60% ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Bennie ve filmu řekne, že neumí plavat. Ve skutečnosti jeho představitel, Jackie Chan, neumí plavat. (kellne)
  • U závěrečných titulků běží nepovedené záběry a scény z natáčení. (Matej.Krajci)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama