Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 2

VOD (1)

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a zábavné. Heigl i Wilson ve svých rolích doslova excelují...Tento film je zněť mnoha žánrů a kdyby se mě někdo zeptal, jaký žánr tento snímek nejvíc vystihuje, asi bych hodně váhal. Podle mě je to buď černá komedie nebo hodně odlehčený horor, ale myslím, že každý si v tom najde to svoje. Já hodnotím třemi hvězdami.... ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Jak tohle shrnout. Jestli tohle měla být komedie tak jsem měl asi špatnou náladu, jelikož jsem se za za celých 98 minut ani jednou nezasmál. Ano občas jsem se usmál, ale spíš tomu jak přihlouplé to je. Výhodou je, že Patrick a Katherine zahráli své role tak dokonale, že jsem jim vcelku vše věřil. Bohužel děj je tak absurdní a děravý, že zastínil i to nejlepší co ve filmu je. Na toto asi velmi brzy zapomenu. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu se nese v klasickým klišoidním americkým duchu, Manželka kráva, manžel chudinka a hot chick u nich v práci. Bylo nad slunce jasný,co se stane dál. Ale už nebylo tak jasný že Káča Hajglová ráda vraždí bez jedinýho záškubu v obličeji. To se docela povidlo. Zbytek stojí za....dvě hvězdy. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Měla jsem pocit, že koukám na dva různé filmy. První půlka filmu ještě docela šla, ale ta druhá už moc ne. Ta krev se podle mě do děje vůbec nehodila. Některý scény byly hodně špatně zahraný ... A role Katherine se mi vůbec nelíbila a docela mě zklamala. Z původních 60% moje hodnocení spadlo až na 20%. Škoda peněz točit takový filmy ... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mať doma takú manželku, ktorá musí mať všetko (sex nevynímajúc) dopredu naplánované len preto, aby bolo všetko dokonalé, je vážne peklo. V tom prípade sa hádam aj dá prižmúriť jedno očko, že utýraný, podpapučový manželík vystrekol svoje šampanské inde. Zaplatil však pridraho, nerátal s tým, kam až je jeho manželka schopná zájsť... Ide síce o blbinku, ale je tu niekoľko momentov, ktoré mi rozhýbali brucho. Na nadpriemer to nie je, ale ako príjemná a oddychová čierna komédia by snímok nemal nikoho uraziť. 60/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)
  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)

Reklama

Reklama