Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zima 1971. Tým je povolán k vyšetřování násilné vraždy donátora oxfordské koleje a Thursday obdrží zprávu, která doma vyvolá napětí. (Viasat)

Recenze (7)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téměř hororový příběh připomíná Deset malých černoušků Agathy Christie. Lidé odříznutí od světa, ponurá atmosféra, všude plno sněhu a mrtvých přibývá. Protože sleduji souběžně 1. a  8. řadu seriálu, je zajímavé sledovat, jak se Morse změnil. V 1. řadě se nedotkl alkoholu, v této řadě se alkoholem ničí. Ale pořád mu to výborně myslí a má ohromné charisma. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě temné (hodně) a navíc se to odehrává v zimě, která to všechno samozřejmě ještě prohlubuje. Pochmurná atmosféra, skvělé osobní linky vyšetřovatelů, působivé herecké výkony a jeden z nejlepších dílů vůbec. Takhle skvostný díl snad ještě nebyl. ()

Reklama

CSSML 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá série patří v rámci seriálu k nadprůměrnými a její třetí epizodu bych se nebál zařadit mezi ty nejlepší díly vůbec. Solidní kriminální zápletky jsou jemně okořeněny vztahy mezi hlavními postavami a motivací pachatelů bývá již tisíce let známá touha po pomstě. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama