Reklama

Reklama

Všechny tajné věci

  • USA Every Secret Thing (více)
Trailer

Detektiv se snaží rozluštit záhadu zmizelých dětí a hlavních podezřelých: dvou mladých žen, které byly před lety odsouzeny za smrt kojence. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer

Recenze (19)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně zpracovaná kriminálka, díky níž naprosto chovám obdiv k spisovatelce Lauře Lippman za vymyšlení tak skvělého příběhu a scenáristce a režisérce Amy Berg za to, jak skvěle tohle mistrovské dílo přenesly na obrazovku. Způsob jakým tu totiž příběh byl vyprávěn byl vynikající. To jak byly prostříhané flashbacky i vyprávění postav, mělo neuvěřitelný styl a celková temná atmosféra se také vydařila, i když to na mě nejspíš tak působilo jen díky tomu, že šlo o vraždy dětí. A ještě by to chtělo potlesk pro Danielle Macdonald (na čsfd ani není), protože žádnou postavu jsem tak dlouho ve filmu nenáviděl tak moc jako její. Když jsem její postavu Alice viděl na obrazovce, chtělo se mi jí většinou 100x profackovat, ale naštěstí jsem se udržel, jinak bych si zase rozbil obrazovku. Každopádně beru jako umění, dotáhnout ztvárnění filmového zloducha k tomu, že vás diváci naprosto nenávidí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dobře vymyšlené, výborně zahrané, ale mizerně zrežírované. Film postrádá emoce, chybí gradace, která by se k pátrání hodila a celkové vyznění je unavené. Vše částečně zachraňují herci, přičemž prim hraje tan nejméně známá ze všech zúčastněných hereček, Danielle Macdonald. Tlustou svini v jejím podání jsem spolehlivě nenáviděl. 30% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh není špatný, ale v podstatě od začátku tak nějak tušíte, že to, co se stalo, nebylo tak, jak je to prezentováno. A co si budeme povídat, ono zase nezbývá tolik možností, jak by to mohlo být provedeno. Co celkem oceňuji, to je finále, které je pořádně sžíravé a které ukazuje, že hrdinou může být každý. ()

Mesmeric 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrneme - nuda, nuda, nuda, nejhloupější flashbacky vůbec (teda pokud jejich účel bylo udělat z diváku debily, tak dobrá práce), nuda, nuda a ještě nudnější rozuzlení. Jo a to jsem ješět nezmínil hlavní účinkující, která si asi spletla natáčení s fitkem, kam měla mít namířeno. Nedívejte se na to, promrdáte 93 minut svého života. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Dvě dívky, které si snad ani nemohou být více nepodobné. Jedna obézní, výřečná a toužící po pozornosti. Druhá takřka anorektická, zamlklá a uzavřená. Přesto je pojí společné pouto. Tím poutem je vražda nemluvněte. Když se po letech ztratí další dítě, začínají se objevovat důkazy, že ani tentokrát není tato dvojice zcela mimo hru. Následné rozplétání pravdy diváka baví, i kvůli dvěma časovým rovinám, ve kterých se příběh odehrává. Děj samotný sice neohromí originalitou, ale netradiční pojetí i hlavní postavy dodávají spád. Celkově se jedná o takový ten malý velký film, který může zaujmout tak trochu jiným přístupem. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama