Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (271)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Jako nadšeného hráče a fandy celé herní série Fallout, mě seriál nezklamal, naopak velice potěšil. Budu se těšit na 2. sérii

plakát

Nech svět světem (2023) 

Když jsem na začátku viděl, že na filmu se podílí Obamovi, tak mě přepadla skepse, že to bude nějaká levicová woke sračka, ale nakonec jsem bez dechu sledoval každou minutu a na závěr litoval, že ten film nemá klidně 3 hodiny. Celou dobu jen malé náznaky, co se kolem děje a bohatě to stačilo. Julia je stále kost, Ethan Hawke skvěle zahrál absolutně bezradného troubu a i ostatní herecké výkony stály za to. Lepší film jsem letos neviděl.

plakát

První očista (2018) 

Na můj vkus příliš levičácké agitky a rasových motivů. Na druhou stranu mě akční scény bavily a byly dobře střižené. Dávám tomu solidní průměr, kdyby se oprostili toho levičáckého fanatismu, tak bych šel klidně výše.

plakát

Noví mutanti (2020) 

Fakt to byl vopruz. Ačkoliv docela dobré herecké obsazení, tak scénarista by zasloužil nakopat do koulí společně s tím, kdo vymyslel ten nejdebilnější možná přízvuk pro Maisie a Charlieho. Efekty pěkné, ale ten příběh byl prostě otřesná sračka.

plakát

Hell Fest: Park hrůzy (2018) 

Nuda, šeď, standardní dementní chování hlavních "hrdinů". Ztráta času

plakát

Těla (2023) (seriál) 

Výborné a skvělé. Geyromance sice byla úplně k ničemu snad vyjma zaškrtnutí povinného checkboxu pro LGBTMPSVZ+-/* komunitu, ale jinak tomu nebylo co vytknout. Všechny 4 dějové linie byly poutavé a krásně na sebe navazovaly. Obával jsem se, že poslední 2 díly už budou úplně zbytečná výplň, ale tvůrci mě mile překvapili.  Musím před algoritmem Netflixu smeknout, když přesně odhadl, že toto by se mi mohlo líbit.

plakát

Vadí nevadí (2018) 

Ježiš to byla nuda. Po tom co mi chcípnou 3 kámoši, rozhodně budu řešit, kdo s kým souloží.

plakát

Příběh služebnice - Série 5 (2022) (série) 

Pětka za mě o parník lepší než čtyřka. Předchozí série byla strašně těžkopádná a vůbec mě nebavila. Naopak tato do mě vrátila nadšení a těším se na finále, věřím, že tvůrci udrží tempo.

plakát

Dobrý boj (2017) (seriál) 

Nepamatuji se, že bych někdy sledoval film/seriál, který by byl politicky tak odlišný od mých názorů, a přesto se královsky bavil. Oproti Dobré Manželce oceňuji přirozenou mluvu, ať si říká kdo chce co chce, tak občasný vulgarismus je normální a mluva bez nich působí uměle. Mám rád americkou právničinu a veškerou tu show, která se kolem soudů děje. Konec byl trochu přitažený za vlasy, ale ani to mi nezabrání dát plný počet hvězd.

plakát

Follow Me (2020) 

Smíchaná Hra, Hostel a jakýkoliv horor o únikovkách do jednoho filmu. Originální? Nikoliv. Bavil jsem se? Ale jo, docela jo.