Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

misterz 

všechny recenze uživatele

Často, aby sa človek mohol v živote posunúť vpred, musí najskôr za sebou spáliť všetky väzby na minulosť... Pravda. Niekedy sa vážne inak nedá, pričom film tu veľmi príjemným a oddychovým spôsobom podsúva túto posmutnelú myšlienku. Skrátka vážna téma sa tu rozoberá spôsobom, ktorý diváka neodradí, naopak, veľmi príjemne ho naladí, čo je veľké plus. 70/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

V poslední době si nemůžu pomoct, ale Chloë a Keira se staly mými oblíbenkyněmi a jejich spojení v tomto snímku ve mě zanechal krásný blažený pocit. Laggies je o hledání vlastní identity a velmi pestře je to zde zviditelněno. Možná mi jen tento film zrovna přišel vhod, možná jsem se v něm ve spoustě bodech našla, možna..ale rozhodně má ráz a výbornou atmosféru. 100 minut a ani jedna z nich mě nenudila. Zasloužených **** ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Keira Knightley je sama o sobě dobrá herečka a na její filmy většinou rád kouknu. Laggies není žádný výjimka, tudíž jde o celkem zábavnou romantickou komedii, která sice neukáže nic nového, ale příjemně se na to dívá. Čím dál sympatičtější je mi Chloë Grace Moretz, která se pomalu ale jistě blíží k mé topce .. 6/10 = 68% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film Laggies vypráví o dětech, co už odrostly, ale pořád zůstavají dětmi. Jestli je to dobře nebo ne, to ukáže až čas. No a já si myslím, že v tomhle případě bylo dobře, že Keira zůstala dítětem, protože bych se nejspíš rozhodla stejně. Jen škoda, že Keira nedokáže dýchat se zavřenou pusou. A na Chloe je mi sympatické, že Keiru podržela a na plakátu má taky otevřeno. A teď vážně: v tomhle filmu to Keiře Knightley opravdu sedlo. Jak ta role, tak vývoj, jakým procházela. Asi proto dávám čtyři hvězdy, protože ač nešlo o žádný akční biják, přesto jsem film napjatě sledovala. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Pubertální já přežívající v těle třicítky, strach ze ztráty svobody a nutnosti se rozhodovat sama a nést za to následky, hledat to své místo a toho svého… slečny, my víme své. Vy, pánové, berte tento film jako dokument. A vězte, že jestli se budete na své vyvolené tvářit stejně hadovitě jako Anthony v letištní scéně, žádná si vás nevezme, na to můžete vsadit zásnubák. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama