Reklama

Reklama

Jisté věci stojí za víc, než jsou peníze… Pokračování filmu 12 darů do života. Jason Stevens (Logan Bartholomew) splnil všech 12 úkolů, které mu dědeček Red zanechal v závěti jako podmínky pro získání dědictví. Pro bezstarostného chlapce, zvyklého na hýřivý život v blahobytu, to byla skutečná zkouška reálným životem, v níž měl poznat, jaký je rozdíl mezi bohatstvím a štěstím, a zjistit, zda je schopen žít jako zodpovědný muž. Jason zdědil po dědečkovi dar, jehož součástí je i spravování miliardové nadace, což však jeho rodina neustále zpochybňuje a řeší žalobou. U soudu Jason přichází o všechno. Tato okolnost mu také brání, aby požádal svou snoubenku Alex Drummondovou (Ali Hillis) o ruku dříve, než se vydá na delší dobu do zahraničí. Když Jason získá od svého právníka deník starého otce Reda, stráví celou noc čtením příběhu o jeho vzestupu z chudoby k úspěchu a bohatství. A ráno je z Jasona zcela jiný člověk. Je to muž, který se nevzdává a bere svůj osud pevně do vlastních rukou. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V celku dôstojné pokračovanie lepšieho filmu 12 podmienok dedičstva. Ale ako rodinná záležitosť pri nedeľnom posedení hravo postačí. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Je rozdiel, ak niekto natočí pokračovanie úspešnej prvej časti na podnet divákov alebo ak to koniec prvej časti vyžaduje a je rozdiel, ak niekto natočí pokračovanie na úkor prvej časti, aby na tom zarobil. V tomto prípade ide o druhý prípad, preto si na tom nedali až tak záležať. K tomu "skvelý" slovenský dabing, čo viac si môže divák želať. Zrejme už iba nejaký kýbel, aby mohol zvracať. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Maj sen, ver mu, choď za ním a tvrdo makaj. Všetci to vieme, dobre sa to počúva, napriek tomu to skoro nikto nerobí. Stokrát prevarená motivačka v trochu inom šate. Retrospektívny pohľad, budovanie od piky, posolstvá a príjemné postavy. Neotravovalo ma to, ale rozhodne to nie je úplne ten film, po ktorom sa zdvihnete z gauča o tretej ráno a nepôjdete do Texasu vrážať koly do Zeme. Skôr je to také to rodinné podívaníčko s myšlienkou. 3 z 5 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Přehršle naivních klišé o tom, jak se stát milionářem. Pěkní kluci učinili sledování snímku snesitelným: 19letý Austin James (dědeček Red Stevens v mládí), štíhlý 40letý Drew Waters (dědeček ve střední věku) a Jack DePew (mladý Gus). ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama